4/19/2013

Mööbleeraus


Huomenta,


jo jonkin aikaa sitten otettiin hoitopöytä pois makuuhuoneesta, ja sinne jäikin turhaa tilaa vaikka kuinka. Vein sinne divaanin, sillä se ei ollut kaikkein paras huonekalu olohuoneessa juuri nyt, kun 1-vuotias kiipeilee ja kippaa sieltä alas. Koko ajan piti itse olla vieressä seisomassa, ja kaiken lisäksi vähällä oli että koko divaani kaatuu taaksepäin jos siihen kovin vauhdilla pienimmät nojailee.


Makuuhuoneessa on vähän enemmän kimallusta, tarkoituksella olen vienyt sinne kimaltavat jutut kuten kehykset,  korurasian, kynttilänjalat ja tyynyt. Mielestäni makuuhuoneessa voi olla vähän eri tunnelma, mitä muualla asunnossa.
Voisin hyvin kuvitella seuraavia tuotteita huoneeseen.


Diamond onkin ostoslistalla, mutta bourgie on kyllä melkoisen kallis suhteessa siihen, että meillä ainakaan se ei olisi yhtään ajaton. En osaa kuvitella että pitäisin sitä kymmenen vuoden päästä.


12 kommenttia:

 1. Tää on just tätä sisustamista mistä mä tykkään, ees taas siirtelyä ja jatkuvaa pohtimista:) Ja vitsi miten iso makkari teillä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pohtiminen on aika tuttua ;) Makkari on vähän turhankin iso, voisi olla puolet neliöistä vaikka kylppärissä.

   Poista
 2. Ihanan kaunista, kyllä makkarissa saa olla erilainen tunnelma kuin muualla asunnossa ;) Ripaus luksusta uppoaa aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja sillä tavoin saa ratkaistua sen pulman että haluaisi monen tyylisiä juttuja mutta kaikki ne ei sovi yhdisteltäviksi :)

   Poista
 3. Voihan hitsit, miten suuri tila teillä makuuhuoneessa onkaan! WAU! Minusta näyttää kuin tuo divaani olisi tehty tuohon ja olisi ollut siinä aina :)

  Mahtavaa viikonloppua teidän perheelle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, ja pitikin sanoa; upee sana tuo mööbleeraus ;) En oo koskaan ennen kuullut, silti tiedin heti mitä tarkoitat.

   Poista
  2. Makkari on kyllä iso, siellä on tosin kaksi ovea ja kuusi vaatekaappiakin rajoittamassa huonekalujen paikkoja :) Ja mööpleeraus, kai se sana on ;))

   Poista
 4. Meidän makkari on puolet tuosta! Sinne sopii just ja just sänky ja yöpöydät. ihanaa on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä ollaan ajateltu että tehtäisi tuosta huoneesta leikkihuone lapsille, mutta olisihan siinä siivoamista :D

   Poista
 5. Heipsan, ompa ihanan näköinen ja valtava makkari teillä :)
  Onko tuo sängyn pääty mistä peräisin? Kivan näköinen, eikä vissiin samassa ole itse sänkyn runkoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sängynpääty on itsetehty mutta vastaavanlaista o esim ikeassa brimnes sängynpääty nimellä. Ei ole sängynrungossa kiinni vaan vain siinä takana.

   Poista
 6. Anonyymi7/5/13 15:19

  Moikka. Osaisitkohan vähän auttaa? Mulla ei ole oikeastaan mitään hajua sisustuksesta, ja olen muuttamassa. Tarvisin vinkkiä olohuoneen suhteen, sinne kun tulee kokonaan uusi kalustus. Seinät ovat vähän maitokahvi/ruskeaa, mikä värimaailma sopisi? Kalusteita tulee sohva, ehkä nojatuoli, tv taso, pieni pöytä, ja jonkinlainen "kampauspöytä/apupöytä" (ikea malm sarjaa, sellainen kapean mallinen, ja siihen juuri tuollainen läpinäkyvä tuoli?) Minkälainen maton väri? verhot? Sohvatyynyt? Kalusteiden väri? Itse tykkään vaalean sävyistä, ja tämä huone on todella kaunis!

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.