4/02/2013

KolmiosuunnitelmiaHuomaan aina katselevani Pinterestissä näitä Ellokselle stailattuja kuvia; värejä ja seinän kuvioita. Meillä pitäisi olla pian postissa tuollainen tyynykin - on sitä odotettukin ainakin kaksi kuukautta. Jos totta puhutaan, niin en enää edes muistanut sitä, kun jälkitoimitus viivästyi näin pitkäksi.

Pinnatuoli -check, minttu - check. Harmaa - check. Lastenhuoneeseen kuviot seinään  check. Seinän kolmiot puuttuu vielä meillä, mutta kuinka kauan. Harmaaseen seinään minttu kolmio? Maali olisi valmiina. Se minun pinnatuolin maalaminen on muuten jäissä, koska eihän siitä hiomalla lähtenyt maali, vaan se pitäisi hiomakoneella poistaa.Fotos: trendenser.se Frida RamstedtNämä ovat vanhoja kuvia jolloin isompi tyttö oli vielä tässä huoneessa.Huomenna sutimaan?


6 kommenttia:

 1. Minäkin olen ihaillut samoja kuvia <3 <3

  VastaaPoista
 2. Jep sutimaan vaan :) Lopputulos on varmasti hieno!

  VastaaPoista
 3. Mäkin olen niin miettinyt, että maalaisin tuohon eteisen kuvioiden tilalle kolmioita, mutta en ole vielä uskaltanut :) en tiedä mikä kolmioissa nyt niin viehättää, kun niitä pitäisi saada lisää..mutta ehkä mä rohkenen kokeilemaan, kunhan nään mitä sait aikaiseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan huomenna kuvia :) Itse ainakin tykkään. Nämä lastenhuoneeseen tulleet kolmiot tuli pitemmäksi aikaa toisin kuin olohuoneen salmiakkikuviot on aivan väliaikaisia :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.