4/03/2013

moderni, modernimpi, liesituuletin


Palasin taas katselemaan liesituulettimia, kun tarkastaja kävi meillä katsomassa liesituulettimen putkien eristyksiä ja tuli puheeksi tuulettimen vaihto. Ajattelin laittaa tänne muistiin merkkejä ja kauppoja joista olen mieleisiä löytänyt. Jos olen oikein ymmärtänyt, meillä pitää olla omalla moottorilla toimiva hormiin liitettävä liesituuletin. Väriltään mielellään valkoinen tai vaihtoehtoisesti musta.

Onko kenelläkään kokemusta (hyvää tai huonoa) vähän oudommista merkeistä joita löytyy nettikaupoista kuten Starkke, Schlosser, Sy, Scancool, Tecnowind, Franke? Itse en osaa huomioida näistä muutakuin äänitason ja imutehon. Meidän tämänhetkinen tuuletin on edellisten asukkaiden viime vuoden tammikuussa laittama ja se on markkinoiden halvimpia kaapistojen alle asennettavia tuulettimia, joten aivan pieleen uuden tuulettimen valinta ei voi mennä, valitaanpa mikä hyvänsä.

Mieluisin liesituuletin olisi moderni, valkoinen, seuraavien tyyppinen.

Schlosser / e-kodinkoneet.fi 275€

Suosikkini Starkke / e-kodinkoneet.fi 295€

Elica / e-kodinkoneet 490€. Tämä olisi hieno, siis h-i-e-n-o, mutta vähän kalliimpi. Vetääkö tämän mallinen oikeasti höyryt, koska se ei ole lieden päällä?

Jos edellisten mallista ei voi laittaa, tulee kysymykseen seuraavan tyyppinen

Elica / e-kodinkoneet.fi 350€


Sy / e-kodinkoneet.fi 195 €

Scancool/ netrauta 119€


Teka/ Netrauta 299€Savo / expert.fi 395 €
Viimeinen tyyli - valkoinen pömpeli malli - Nämä on ehkä jo niin OUT. ;)

Bosch / Gigantti 299€
Siemens / Gigantti 339€Liesituuletin valikoima on aivan valtava ja kerrankin on laite joista löytyy mieleisiä vaikka kuinka paljon. Tässäpä menikin tämä ilta kivasti, liesituulettimia katsellessa, kun mieskin on työreissussa. Onko kenenkään muun elämä yhtä mielenkiintoista?


2 kommenttia:

  1. Heh, mäkin muistan kun etsiskelin nykyiseen asuntoon pari iltaa liesituulettimia :) Nuo ensimmäiset mallit on kyllä hienoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäisten malliset on tosiaan hienoja ja katseenvangitsijoita jos ei yläkaappeja ole. Ja joo todellakin kuluu aika kun noita alkaa selaileen :)

      Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.