4/04/2013

SeuraaAjattelin tehdä postauksen siitä miten voit seurata blogiani. 

Helppo ja monille tutuin tapa on seurata bloggerin kautta ja tällöin saat aina kirjautuneena heti tiedon kun uusi postaus on tullut. Toivonkin että klikkaudut lukijakseni, niin minäkin tiedän paljonko täällä käy porukkaa ja ketkä täällä käyvät. Lukijaksi voit klikkautua sivupaneelista.

Toinen seuraamismahdollisuus on Facebook, jonka nappula löytyy myös sivupaneelista. Facebookista löytyy joskus myös extra juttuja, jos on joku pikkujuttu mistä ei ihan postausta saa aikaiseksi mutta on kiva kuitenkin jakaa se, tai sitten kuvia ennekuin ne ovat täällä blogissa. 


Blogilistan kautta on myös mahdollista seurata blogiani. 


Bloglovin on yksi mahdollisuus seurata blogia. Se löytyy sivupaneelista myös, mutta myös  seuraavasta linkistä.

Vaikka seuraisit blogilistan tai bloglovin' kautta kannattaa myös liittyä ns. oikeaan lukijapaneliin, sillä periaatteessa vain sen avulla minä ja myös toiset lukijat tietävät onko tämä käymisen arvoinen blogi. Kiitos teille lukijoille kun käytte täällä ja tervetuloa uusille lukijoille! Erityiskiitos teille jotka jätätte pienen merkin käynnistänne ja saatte yhen pienen ihmisen iloiseksi. Vuorovaikutus on kuitenkin bloggauksen tärkein tekijä ja ilman sitä blogia ei varmasti jaksaisi kirjoittaa ollenkaan. Blogin kautta onkin löytynyt monia kivoja tyyppejä ja samanhenkisiä ihmisiä! Ehkä joskus saadaan aikaiseksi tänne Pohjois-Suomeenkin jonkinlainen (sisustus)bloggaajien miittinki ;)

Mukavaa päivänjatkoa
 ja varokaa katoilta tippuvia lumia (meillä tuli tytölle pihallayksinolokielto)!!

Iloisin terveisin6 kommenttia:

 1. sinulla on ihana blogi ja olen iloinen, että olen lukijaksesi löytänyt. :) tervetuloa myös kurkkaamaan minun blogiani (http://kohtakotona.blogspot.fi) jota tosin vasta reilun kuukauden päivät olen pitänyt... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun jätit kommenttia! Kävinkin jo kurkkaamassa blogiisi ja tulen paremmalla ajalla vielä uudestaankin :))

   Poista
 2. Mä löysin sut Pinterestistä ja pinnailin sulta, eli myös sieltä voi löytyä ihanaa luettavaa, kuten tämä sun blogi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Pinterestinkin olisi voinut laittaa tuohon. Sieltä niitä ihania kuvia vasta löytyykin! :)

   Poista
 3. :))

  Mä seuraan facessa ja joka päivä oman blogin listoilta tuun sun sivuille :)))

  VastaaPoista
 4. Mä seuraan Loven tavoin Facebookin kautta ja sitten myöskin Bloglovinin kautta. :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.