4/22/2013

Kuparia.
Myös minä olen ollut innostunut kuparin värisistä kipoista ja kupoista ja valaisimista. Ajattelin spreijailla yhden jutun, mutta sitä ei löytynyt kaupasta (biltemasta). Noh, kävipä sitten niin, että sain tutulta ihan kotiinkuljetuksena puiset nupit ja kuparisprayta. Puunupit on meidän lypsyjakkaran tekijä sorvaillut ajankuluksi minulle samalla, mutta niissä oli aluksi ruuvit "perinteisesti" päin, vaikka kuinka yritin selittää millaiset ne pitäisi olla. No, vanha koira ei uusia temppuja opi, eihän nupeissa ennenkään ole ollut ruuvit väärinpäin. Niinpä menikin jokunen aika että sain nupit takaisin ruuvit "oikeinpäin" laitettuna. 

Ei muutakuin ulos spreijailemaan.Mutta, spray olikin kunnon sprayta, siis tyyliin moottoripyöränlokasuojienkiillotussprayta, ja voitte kuvitella mille se haisee. Onneksi kerkesin suihkutella sillä vain kynttiläkipon. Vaikka olisi pitänyt uhrata ensimmäisenä puunuppi, sillä niitä oli useampi, mutta enhän minä älynnyt. Kävin sitten itse ostamassa sisäkäyttöönkin tarkoitettua sprayta ja käytin sitä nuppeihin. Eron kyllä huomaa livenä mm.värissä, sillä pahanhajuisella spraylla tuli toosi hieno tuosta kiposta, kunnon kiiltävä kalvo päälle. (Tosin en olisi uskaltanut pitää siinä kynttilää oli sitten kummalla tahansa sprayllä maalattu). Yleensä olen sprayta käyttänytkin pihalla vaikka olisikin ns. askartelusprayta, mutta kynttiläkiposta kyllä haistaa nyt jälkeenpäinkin, että se on liian tujulla aineella värjätty. Piti sitten se ongelmajätekynttiläkippo viedä pihalle, nyyh. Voisikohan sitä käyttää edes terassin pöydällä vai syttyykö se auringossa palamaan ;) Kynttiläkippo oli Cult designen vaaleanpunainen kippo alunperin.Mitä seuraavaksi maalataan?

18 kommenttia:

 1. Kivat nupit! Ja voi harmi kun tuo kynttiläkippo joutui ulos, siitä tuli niin nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siitä tuli kyllä nätti, pitää katsoa että jos siitä haihtuisi kaikki hajut ja sen voisi jossain vaiheessa palauttaa sisälle :)

   Poista
 2. Kiva tuo kynttiläkippo :)))

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Loput nupit sitten valkoisiksi ja lastenhuoneeseen. :)

   Poista
 4. Hitsi vieköön kuinka kauniit!! Meillä on myös sprayn kanssa leikitty viikonloppuna, tosin kohteena oli valaisimet. Nyt alkoi pelottamaan kestääkö ne lämpöä, JAIKS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän ne kestä, mä ajattelin että jotenkin syttys palaan jos laittasin kippoon kyntilän palamaan, kun se oli tosiaan sillä hajukkaammalla spraylla maalattu, ja se oli sellasta helposti syttyvää ainakin spraypullossa ollessaan. :DD

   Poista
 5. Kauniita! Varsinkin tuo kynttiläkippo. Jospa se vielä sisälle pääsisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivotaan että pääsisi, siellä se sateessa on huuhtoutunut :D

   Poista
 6. Ihanat nupit sait spreijattua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä tuli kyllä kivat ja ei haittaa jos kyllästyy

   Poista
 7. Kivat kupariset nupit. Kupari on vain niin kaunista. :)

  En usko, että kippo syttyy palamaan, onhan se moottoripyöriin tarkoitetulla suihkeella suihkutettu, joten joutuu varmaan kuumuuden kanssa tekemisiin siinäkin käyttötarkoituksessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä sitä itsekin ajattelin ja kyllähän me siitäkin haisisi joten toivon että haju ulkoma hälvenee ja saan pian åurkin sisälle:)

   Poista
 8. Tosi kivan väriset tuli sekä kynttiläkiposta että nupeista :)

  VastaaPoista
 9. Siis onko kuparin väristä spraytä`? Mitä tää tuunaajaleidi onkaan missannut. Nyt lähti ostoslistalle!

  VastaaPoista
 10. Vau, tulipa hieno lopputulos. Kuparinvärisestä spraysta en ole minäkään kuullut, mutta mielenkiintoiselta kuulostaa.
  Blogissani on sinulle jotain. :)

  VastaaPoista
 11. Wau, nuo sopii ihanasti teille <3

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.