4/01/2013

Kuparia ja valaisimia

Myös minä olen innostunut kuparisista yksityiskohdista. Muun muassa Etch lyhty olisi kaunis, sen ottaisin mielelläni kotiini.
Ellokselta löytyy myös tosi suuri valikoima valaisimia. Keräilin yhtenä päivänä suosikkeja sivuilta ja suosikkini on valaisin jossa on seitsemän hopeista pyöreää kupua. Mutta tämä ei oikein sovikaan uuden lattiavalaisimen kanssa, sillä pyöreää muotoa tulisi liikaa lähekkäin toisiaan.


Siispä löysin uuden suosikin, joka olisi tarpeeksi simppeli. By Rydens merkin "hehkulamppu"-valaisin, merkkiä löytyy myös mm. Stockmannilta. Nyt vain merkkialekoodia odottelemaan, liekö kauan saa odottaa sillä juuri viikko sitten sellainen meni umpeen! 


Kuvat ellos, finnish design shop, hobby hall
Muistittehan että tänään on aprillipäivä ;)8 kommenttia:

 1. Mä ainakin muistin aprillipäivän, en oo vaan aprillannut ku en tykkää juksata edes vaikka olis lupa :) Mun mielestä ei haittaa vaikka pyöreitä muotoja olis lähekkäin useampia, mutta sinä varmasti paremmin hahmotat kokonaisuuden teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ehkä ne lamput menee vähän liian lähekkäin toisiaan ja se tekee sen että eivät sopisi samaan tilaan ja sen takia nuo hehkulamput olisi sopivammat siihen viereen.

   Poista
 2. Kivoja valaisimia! Tuossa muutama mitä minäkin miettinyt ja ihastellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellos on kyllä oikea valaisinhullujen paratiisi :D

   Poista
 3. Suosikkisi on myös minusta todella huikea. Olen himoinnut tuollaista itsellenikin, muttei meillä ole paikkaa sille :(.

  Kupari alkaa pikkuhiljaa iskemään tännekin, mutta pelkään kyllästyväni siihen liian nopeasti, joten en uskaltaisi vielä mitään kovin suurta ostaa sen värisenä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että kupari menisi pitempäänkin mutta sen marmorin kanssa ajatelin ottaa ainakin maltillisesti :)

   Poista
 4. Anonyymi1/7/14 10:29

  Upeita valaisimia! Mistä tuo ylhäältä laskettuna toisen kuvakollaasin oikean alanurkan valaisin on kotoisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä löytyi vielä elloksen (ja jotexin) valikoimista! http://www.ellos.fi/jotex/circum-kattovalaisin/380571?N=1z141uyZ1z141o7&Nao=38&Ns=RankValue3|1&selArt=919213 .. Ei muutakuin alekoodia bongaileen :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.