1/30/2013

Niitä tulppaanejaLupasin jo aiemmin tulppaanikuvia, mutta sitten iski pöpöt meidän perheeseen, joten nyt paremmalla yrityksellä. Kaupasta minun käsiini valikoitui vaaleanpunaiset tulppaanit, ehkä keväällä jo keltaisia?


Valokuvausharjoittelunkohteena seuraavaksi valkotasapaino ja innokkaan kameransäätäjän ongelma ylivalottuneet kuvat, joista ei valkotasapainoa enää voi säätää ;)Ja hei, mä niin tykkään tuosta keittiön valkoisesta seinästä, että siihen ei ole ainakaan hetkeen tulossa mitään muuta väriä!

4 kommenttia:

 1. Kauniita kukkia. Kukat aina piristää mieltä ja kotia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta pitäisi vielä useammin ostaa!

   Poista
 2. Ihanat tulppaanit! Itsekkin haaveilen kovin järkkäristä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaanit ja muut sipulikukat on kyllä minun suosikkeja, niinkuin monen muunkin:) minäkin käytin aika pitkään järkkärin automaattiasetusta kunnes totesin että en saa sillä yhtään parempia kuvia kuin pokkarillakaan, enkä tykkää yhtään salamalla otetuista kuvista, joten olen yrittänyt opetella muita toimintoja:)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.