1/13/2013

Kerro lempi Greige maalisävysi !!! ....Minä olen pohjamaalannut käytävän/eteisen & olohuone-keittiön välistä seinää nyt viikonloppuna ja pian pitäisi päättää värisävyt seiniin. Minulla on omat suosikit, sillä me olemme testanneet jo aika montaa väriä muihin seiniin. Mutta se juuri täydellinen sävy vielä on hukassa. Tosin sama sävy voi osoittautua hyväksi toisessa päässä asuntoa sillä toinen puoli on varjossa ja toinen auringossa. Meillä on siis hakusessa sävy, joka ei ole eteiseen liian tumma. Meillä pitäisi ehkä jättää jotain seiniä myös valkoiseksi että ei tule liian tunkkaista, mutta mitkä!

Kerro Oma Greige maalisävysuosikki tähän (joko ncs koodi tai värin nimi tmv.), kiitos. Siitä olisi minulle suuri apu, mutta varmsti myös lukijoille, jotka painivat saman asian kanssa. 


Esimerkki sävyjä

Tikkurilan maalisävyjä (tikkurila.fi)


Teknosin maalisävyjä (teknos.fi)Olen yrittänyt myös opetella noita maalien koodituksia ja vähän olen niistä jyvälle päässyt! :)Kivaa sunnuntaita!

12 kommenttia:

 1. Tämän asian kanssa tulee monesti painittua, mitä ja minne.. Mietin meidän eteistä maalatessa värisävyiksi, laastia X487, piazza Y487 ja ketjua F428. Päädyin lopulta tuohon piazzaan ja täytyy sanoa että se näyttää meidän eteisessä juuri sopivalta sävyltä, ei liian tumma tilaan johon luonnonvaloa ei tule kuin muista huoneista ja keinovalossa taittaa hieman lämpimään.

  kodinhoitohuoneessa sävyksi valikoitui tuo valamo, joka on aika tumma luonnonvalossakin.

  Mitkä sävyt ovat suosikkejasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun suosikkeja on mm. tuo 1002-r, 1002-y, 1502y joka vastaa aika lailla sitä piazzaa, ja 2002y joka vastaa laastia. Meillä on ollut nyt noita teknosin maaleja. En tiedä kuvittelenko kun sain paremman värin niistä mitä siitä tikkurilan laastista meidän seinään. Kyllähän se vaikuttaa, mihin maaliin sekoitetaan. :) Meidän varjoisassa huoneessa laasti sävy näytti liian ykstoikkoiselta :D, kun taas eteiseen se voisi sopiakin.. tuo 1002-r on selkeesti pikkuisen lilaan taittava, onhan siinätuo r merkiksikin ja se on tosi kivan värinen kun siitä ei oikein osaa sanoa että mikä se väri on.

   Minä haluan nyt tarpeeksi lämpimän sävyn, mutta en aivan beigeäkään :)

   Poista
 2. x487 Laasti :) <3 täydellinen greige, eikä liian tumma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laasti onkin tuttu, välillä tuntuu liian tummalta, eli katsotaan, sitä nimittäin olisi valmiina kaapissa :)

   Poista
 3. Heippa!

  Ihana blogi ja minulla on sinulle tunnustus. Käyhän kurkkaamassa: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/01/new-love-blog-tunnustus.html

  VastaaPoista
 4. Tilkurilan Laastia löytyy meiltä. Rakastan, vaikka aluksi olisin halunnut hieman kylmempää väriä. Käy kurkkaan hailuodossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laasti-sävy onkin suosittu. Teillä näytti kyllä tosi kivalta, näyttäisiköhän meilläkin.. :)

   Poista
 5. Kiva postaus. Tekisi mieli joku seinä maalata jollain värillä, esim. Laastilla :)

  Blogissani on sinulle tunnustus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tulee (vielä) enemmän innostusta kirjoittaa blogia kun saa tunnustuksen :)

   Poista
 6. taitaa olla laasti joku muotijuttu kai? chai olisi meille kiva keittiöön ja vikan rivin keskimmäisiä muualle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kait se on kun joka paikassa sitä on laitettu :) Mutta on se myös nätin värinen. Tosin yhden kaverin kanssa oltiin sitä mieltä että vähän taittaa vihertävään kun on varjo, mutta tosi vähän kuitenkin.!

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.