1/19/2013

Kurkistus makkariinHeipsan, 

meillä on tämä lauantai aloitettu järjettömällä lumen kolauksella. koko aamu meni pihaa kolatessa, sillä lunta oli tullut yön aikana 20 cm, ja lumi olikin tosi raskasta kun nollassa on ilma. 


Kerkesin kuitenkin muutaman kuvan ottaa aamulla makuuhuoneessa, kun sieltä on nyt maalattuna ikkunaseinä. Tiiliseinää ei tietystikään maalata ja toinen pää makuuhuoneesta on vaatehuoneen suunnittelun kohteena, joten sille ei tehdä vielä mitään (paitsi poistin sieltä eilen tapetit eli pohjamaalata täytyisi nekin)

4 kommenttia:

 1. Piipahdin vastavierailulle upeaan blogiisi. Itsekin vasta hiljakkoin löytänyt tänne blogimaailmaan sisään, ja tunnen suurta iloa miten monta uutta ja ennenkaikkea kaunista kotia olen löytänyt tätä kautta. Heippa hei sisustuslehdet - täältä saa niin paljon ihanampia inspiskuvia ja ideoita omaankin kotiin. Makuuhuoneessa teillä on kyllä levollinen tunnelma <3 TYKKÄÄN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun jätit kommentin. Tämä oli mennyt roskapostilaatikkokn, onneksi satuin sinne katsomaan:) se on totta blogeista saa mielettömästi inspiraatiota ja monet kodit ja sisustukset tuntuvat blogeissa "läheisemmiltä" mitä lehdissä ja tuntuu että ideoita on helpompi lähteä toteuttamaan kun samantyylistä on ollut jollain "tavallisella" ihmisellä:)

   Poista
 2. Mistä nuo alimman kuvan kynttilänjalat on? :) Ihanat!

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.