1/18/2013

Hitti ja huti sisustusostoksissaMinä olen vasta pyöritellyt mielessäni paljon sitä, mikä on oma sisustustyyli ja ylipäätään sitä, millaisesta sisustuksesta pidän omassa kodissa. Omaan kotiin tuotu sisustus on kuitenkin ihan eri asia, mitä kuvista ihailu. Kuvissa tulee ihailtua jos jonkinlaisia sisustustyylejä, joita ei kuitenkaan koskaan ottaisi omaan kotiin. Tästä ajattelinkin kirjoittaa myöhemmin, mutta tähän liittyen esittelen oman hittini ja hutini; lähinnä viimeisen puolen vuoden ostoksista, mikä oli tosi hyvä ostos ja mikä huti.


Eli Hitti on Askosta ostettu säilytysrahi. Tämä nimittäin sopii lastenhuoneeseen, makkariin ja olohuoneeseen, enkä osaa päättä missä tarvitsisin sitä eniten eli voisin vaikka käydä ostamassa toisenkin. Huti vuorostaan on olohuoneen villamatto. Uskokaa tai älkää. Mutta mä vaan olen niin nukkamatto ihmisiä, että tämä ei yhtään tunnu omalta. Vaihteeksi on ollut kiva, kun sileää mattoa on niin helppo imuroida, mutta joku tässä vaan tökkii. Ehkä ne on nuo raidat? Yh, mutta nukkamatto, pörrömatto, sinut etsin käsiini.

Tämä matto on ehkä syypää siihen, että jotkin tämänhetkiset sisustusratkaisut ei tyydytä yhtään ja tulisi palata vähän matkaa takaisinpäin, oikaistaakseen sinne, minne oli aluksikin menossa. Tiätsä?


14 kommenttia:

 1. kauniita kuvia! Mielestäni matto näyttää myös hyvältä olkkarissa, vaikka onhan nukkamatto kyllä ihanan pehmeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, matto on tosiaan ihan kiva, mutta joku siinä on että haikailen nukkamattoa. Kai se on se tyyli mikä niissä on ihan erilainen :)

   Poista
 2. Kuulostaa tutulta. Mulle tulee vähän liiankin usein noita huteja.=P Kaunis matto kyllä tuo raitainen, mutta itsekin tykkään enemmän pehmeästä nukkamatosta olkkarissa.<3 Vitsit toi divaani olis ihana, mut ei mahdu meille. Oon kade! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "kiva" että muillekin huteja tulee :) Mä olen niin huono myymään mitään että pitää etsiä rauhassa joku hyvä matto nyt ja jättää tuo aluksi jemmaan jos tulee uudestaan villamatto-olo. :) Meille mahtuu divaani, mutta eihän siinä tule kauheana istuskeltua, jos sen laittaa muualle kuin olkkaan.

   Poista
 3. Moi! Sain blogihaasteen ja piti etsiä blogeja, joissa alle 200 lukijaa. Olen itse aloittanut bloggaamisen tämän vuoden alussa ja kaikki on vielä hakusessa. Mutta löysin sinun todella kivalta vaikuttavan blogin, samoten blogiluettelostakin, joten ei muuta kun kurkkaamaan omaani ja hakemaan haaste.
  Pinjanpohdintoja@blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos haasteesta, siihen olenkin vasta vastannut joten en enempää "paljastele" nyt mutta suuri kiistos kuitenkin :) Tulen käymään sinunkin blogissasi!

   Poista
 4. Oma sisustustyyli on muuttunut koko ajan ja välillä on tullut huti valintoja, lähinnä meillä tuo olohuoneen baariryhmä on mielestäni huti, palvelee kyllä tarpeita mutta ei mielytä enää silmää, sitä vaan ei raaski vielä poistaakaan. Sama kuin nuo ikean valkoiset ektorp lepotuolit, joista haaveilin toosi pitkään, kun ne kesällä meille tulivat kaduin jo hieman päätöstäni. Moderni sisustus miellyttää nykyisin enemmän silmää ja siihen yhdistettynä tyylikäs glamour. Vielä kun oppisi hankkimaan asioita joista Oikeasta tykkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla taas on selvä mistä tykkään, mutta kun tykkään kahdenlaisesta tyylistä, mitä en mielestäni voi täysin yhdistellä, ilman että toinen "tyyli menee pilalle" , joten vähän hankalampi juttu ja pitäisi löytää jonkinlainen kultainen keskitie :)

   Poista
 5. Blogissani on Sinulle tunnustus ★

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääkin tulla kurkkaamaan - :=)

   Poista
 6. Oon pohtinut ihan samoja asioita. Etenkin nyt kun on remontoitu ja valittu esim. tapetteja ja maaleja. Jotenkin sitä tapettien kohdallakin mietti, että tykkäänköhän tästä enää vuoden päästä. Tapetin vaihto kun ei ole ihan sama kuin tyynynpäällisten tai taulujen vaihto. Ja itseäni hämmentää myös se, että ihailen todella eri tyylisiä sisustuksia ja katselen monien blogien kuvia kaihoisasti, mutta omaan kotiin en kuitenkaan voi kaikkia tyylejä ottaa. Ja minulla kun tuo mies on hitaasti lämpenevää sorttia, niin kaikista hankinnoista täytyy käydä pitkät neuvottelut. Nyt esimerkiksi himoitsen string pocket hyllyä, mutta mies ei oikein lämpene ajatukselle. Sekin kun täytyisi aina pitää mielessä, että en asu yksinäni tässä talossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas mies ei niin ota kantaa, sen mielestä melkein kaikki on turhaketta eli perusmies joka ei nää jos vaikka verhojen väri vaihtuu tai tauluja tulee seunälle:D

   Poista
 7. Minunkin blogistani löytyy sinulle tunnustus :) http://kaksitassua.blogspot.fi/2013/01/tunnustus_20.html

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.