1/29/2013

IN & OUTVihdoin pääsen tarttumaan IN & OUT-haasteeseen - jonka minulle antoivat blogit Elämää Eirassa, Maailman paras paikka, ja Valkoisen talon arkea.


 
 
In & Out haasteessa pyydän sinua kertomaan, mikä sisustukseen liittyvä asia lyö itsensä läpi ja mikä sen sijaan vaipuu unholaan kuluvan vuoden aikana. Asia voi olla esine, väri tai tyylilaji, pääasia että se liittyy sisustukseen. Kerro valintasi tekstillä, kuvilla ja/tai linkein. Myös yllä oleva haaste-kuva on käytössäsi.

Saatuasi haasteen, kerro vastauksessasi keneltä haasteen sait ja valitse viisi bloggaajaa, kenelle lähetät haasteen eteenpäin. Muista myös käydä kertomassa haastamillesi bloggaajille haasteesta! :)


ININ tulee olemaan puu erisävyissä. Sitä yhdistetään erityisesti valkoiseen ja moderniin sisustukseen pieninä piristyksinä. Jopa männyn sävyä joku rohkea lähtee kokeilemaan.
 
 
 
 
 
 
 
OUT
 
 
 
OUT- kohta olikin haastavampi, ja minä uskon että tarkka värikoodaus jää vähitellen pois. Erityisesti kokonaan musta-valkoinen ja musta-harmaa koko asunnon sisustus.
 

 

 
 
Tilalle siis tulee Maanläheisiä sävyjä sekä erilaisten sävyjen yhdistämistä. Kaikkien ei tarvitse olla presiis samaa sävyä vaan kotoisuutta ja lämpöä haetaan sävyjen vivahteilla.
Kuvat lainattu Polyvoresta


En laita enää haastetta eteenpäin että ei lähde jo toinen kierros :) Siis kiitän alkuperäistä haasteen eteenpäin laittajaa eli PÖPPISTÄ näitä on ollut kiva lukea muiden blogeista.


4 kommenttia:

 1. Taidan sitten olla puoliksi in ja puoliksi out!:D

  VastaaPoista
 2. Hih, no niin täälläkin vaikka tällä hetkellä kyllä tosi vähän in jos ei lattiaa oteta huomioon:D

  VastaaPoista
 3. Taidan olla erittäin erittäin out! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, no sanotaanko nyt näin että en halunnut olla samaa mieltä kaikkien kanssa valkoisen suhteen joten piti keksiä jotain muuta, tosin täysin valkoisia koteja en oikein edes tiedä vaan seassa on aina vähintään harmaata mustaa tai hopeeaa:)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.