1/27/2013

Etuovessa inspiraatiota


Minä monen muun lisäksi käyn katselemassa Etuovi.comin asuntotarjontaa ihan huvikseen, haaveilemassa unelmien asunnosta tai kurkkimassa sisustusratkaisuja. Nyt se on tehty entistä helpommaksi, koska etuoveen on tullut inspiroidu osio. Siellä on kategorioituna eri tilojen mukaan kuvia myytävistä asunnoista! Eteinen, kylpyhuone, makuuhuone, keittiö...Miten helppoa ja mahtavaa.


 Kuva lainattu sivulta etuovi.comOletko käynyt jo tutustumassa inspiroidu-osioon?8 kommenttia:

 1. Täytyypä käydä kurkkaamassa tuo linkki. Olen kuullut, mutta en vielä ole kurkannut - helpoltahan tuo kyllä näyttää.
  Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva paikka, usein on niin työlästä klikkailla asunnoittain auki kun ei ikinä tiedä millainen asunto sieltä loppujen lopuksi paljastuu :)

   Poista
 2. pitääkin käydä kurkkaamassa. Minäkin välillä selailen asuntoilmoituksia, vaikkei aikomusta muuttaa minnekään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään ole aikomus, kiva vain katsella asuntoja ja sisustuksia:)

   Poista
 3. Tämä on ehdoton suosikki, tuolta tulee haettua välillä inspiraatiota :) minulla on vieläkin tapana käydä etuovessa myös katsomassa lähialueella myynnissä olevat talot :) ei kai sitä tavoilleen mitään voi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, minäkin käyn katsomassa lähialueiden talot, ja yleensä saa olla iloinen siitä minkä valinnan on tehnyt, eli vielä ei ole päässyt harmittamaan kun olisi ollut joku kivempi asunto. :=)

   Poista
 4. Blogissani on sinulle haaste :) http://valkoisentalonarkea.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitääkin alkaa vastaamaan siihen :=)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.