1/02/2013

Vuonna 2013 meillä sisustetaan...

 
 
..samoja nurkkia edelleen. Veivataan roinia edestakaisin ja huoneesta toiseen. Jotain uuttakin halutaan ja tarvitaan myös. Kuitenkin pitäen mielessä että kaikki ihanuus ei mahdu omaan kotiin ja se kestävä kehityskin olisi hyvä täällä materiaalihurmassa muistaa.
 
Jouluna onkin tavaroita saatu ja kaikkea pientä esinettä ollut esillä, että nyt tekisi mieli laittaa kaikki pikkusälä piiloon. Minäkin ajattelin pitää tammikuussa pienimuotoista 'en osta mitään'-kuukautta, sillä tipattoman tammikuun pito olisi liian helppoa ;) Ostaa ei saa mitään ellei myy jotain ensin pois, vaikka lasten pieniä vaatteita.
 
Me tarvitaan vähän lisää tv-tasoa olohuoneeseen, nyt taso näyttää vähän tököltä, lyhyeltä. Lisäksi lipasto makuuhuoneeseen. Muut jutut on enemmän sitä -haluan- osastoa. Ja ne haluan-jutut voivat vaihtua vuoden aikana. Mutta muutamia kestosuosikkeja tässä.
 
Valokuvakehykset, valaisimet ja sisustustyynyt kelpaa aina.
 
 
 
 
 
Lisäksi pikkujuttu eli kylpyhuone& wc-remontti. Sen aikatauluun emme voi itse vaikuttaa, vaan se on riippuvainen talonyhtiöstä ym. miten kerkeävät asiaa hoitamaan. Toivottavasti alustavien suunnitelmien mukaan ensi kesänä, sillä olisihan se kiva saada uusi kylpyhuone ja wc.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Itse jatkan tapettien kimpussa pitkin vuotta, pian on vuorossa olohuone, jee.
 
 

4 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja olit kerännyt kollaaseihin! :) Blogissani on sinulle haaste: http://kaksitassua.blogspot.fi/2013/01/11-kysymysta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaima :) pitääpä vastailla heti tänään:)

   Poista
 2. Ihana blogi! <3 Seuraan mielenkiinnolla teidän projektia. Lastenhuone on aivan ihana.

  Tervetuloa minun uuteen blogiin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät :) Kävginkin jo kurkkaan blogiasi, odotan innolla lisää kuvia kodistanne :=)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.