1/21/2013

Huomenna pp-pohdintaa

..Eli päiväpeitto pohdintaa. Huomenna saatte päättää kanssani kumpi parempi, eli kumpi peitteistä jää meidän makuuhuoneeseen! Kerkesin tänään jo pikaisesti kumpaakin kokeilemaan ja omaa varmaa suosikkia ei löytynyt!
Kuvat hobbyhall.fi
Tervetuloa uusille lukijoille, mukava että teitä on löytänyt lisää tänne.

Kun sataan päästään niin vuorossa jokin kiva arvonta! (ellei aikaisemminkin ;) )

9 kommenttia:

 1. Mulla on aavistus omasta mielipiteestä ;););)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että tiedän jo sen ;)

   Poista
 2. Luulin/muistin että meidän päiväpeitto on tuo Luhdan Mäki, mutta meidän peitto on kiiltävää satiinia. Eikös tuo ole matta? Vai onko ne tehneet siitä uuden version... Kuvio on sama.

  Kauniita nuo on molemmat! Vaikea päätös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo sitä minäkin vähän mietin että olisi saanut olla pikkuisen kiiltävämpi, vaikka kyllä siinä varmaan luki että matta, mutta en kai halunnut vaan uskoa sitä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. ja keltaiset tyynynpäälliset ;) Valkoinen olisi kyllä monipuolisempi, voisi laittaa vaikka juurikin ne keltaiset tyynyt, jos haluaa, mutta tuon toisen kanssa ei mene kun valkoinen ja beiget, shampanjat, hopeat jne. Noh, huomenna laitan kuvia :)

   Poista
 4. Mä meinasin meille tilata tuon valkoisen peitteen. Joten minäkin sanon, että valkoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä peite onkin tosi suosittu:)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.