1/08/2013

Kevään väriäKevääksi meilläkin hopeat kimalletyynyt lähtevät kaappiin ja tilalle tarvittaisiin jotain keväistä ja raikasta. Minulla vaan ei ole ollenkaan selvää mitä se olisi. Houkuttelevin on tällä hetkellä H&M:n monivärisiksaktyyny. Vaihtoehtoisesti hailakka turkoosi. Viime kevänä meillä oli vaaleanpunaista, eikä sekään olisi huono vaihtoehto. Myös muut pastellivärit kävisivät kuten lila. Ehkä meillekin keltaista? Onneksi vielä ei tarvitse päättää.

Jotenkin tuntuu että  kevääksi haluaisin selkeitä, raikkaita värejä, jotka tosissaan pistävät silmään ja ovat väripilkkuina. Vaaleanpunaista ja turkoosia kun tulee joskus laitettua sisustukseen ihan muuten vaan, vuodenajasta riippumatta.

Mitä väriä teillä on kevääksi ?8 kommenttia:

 1. Meille tulee ainakin keltaista paljon. Tilasin ihania seepratyynyjä H%M:ltä sekä mustana että keltaisena. Lisäksi Vallilan keltaiset mandariiniverhot, niin tykkään kovasti :)

  Mandariineista kuvia pikkumamma.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO ne keltaiset seeprat olikin ne ihanat :) Mutta luulen että meille tulee jotain muuta kun "kaikilla" on keltaista :D

   Pitääpäs käydä kurkkaan mandariineja :)

   Poista
 2. Ihania värejä, meillä mennään keväällä niillä perinteisillä: turkoosilla ja vihreällä, mutta eiköhän sekaan mahdu vielä muitakin:-)
  Blogissani on sulle haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos haasteesta ! Laitan vastauksia tuohon edelliseen 11 kyssää postaukseen :)

   Mä ehkä kallistun tuohon moniväriseen tyynyyn olkkariin, olis ainakin erilainen pitkästä aikaa !

   Poista
 3. Keltaista mulle! :) Ja eihän sitä koskaan tiedä vaikka keltainen saisi jonkun toisen värin kaverikseen. Aika näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun oot löytänyt kestosuosikin :) Mulla ei taida vielä olla :)

   Poista
 4. Tuo siksak-tyyny värikkäänä on aivan ihana. Meinasin tilata sen, mutta tilasinkin siitä käsipyyhkeet. :) Ihania värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ihanat värit. Mulla vähän mietityttää kun en ehkä tilais muuta niin ei viitsisi pari tyynynpäällistä vaan tilata.. mut katsellaan, eiköhän tuolta voi pian ostella jo lapsille kesävaatteita :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.