1/14/2013

Makkaripulmat ja New love blog - tunnustus
Minulla kävi vähän köpelösti sen makuuhuonemuutoksen suhteen. Tärkein kohde eli päiväpeite oli bongattuna - vieläpä alennuksessa - mutta tottahan ne oli loppuunmyyty silloin kun päätin sen ostaa. Moni muukin halusi sen. (eli sen Luhdan valkoisen Mäki päiväpeitteen). Noh, toinen vaihtoehto olisi joku niistä muista Luhdan peitoista, mutta äh, en halua ostaa sitä oikeaan hintaan kun alennuksesta sitä niin kauan kurkin. Milloinhan sitä oppii? Samoin kävi yhden maton kanssa ja syksyllä tuolin. Odotan siis että jokin kaunis päiväpeite kävelisi vastaan.Lisäksi sain New love blog- tunnustuksen Modernisti Kodikas -blogista sekä Kotihiiri Varvikossa - blogista. Kiitos näistä. Vaikka nyt on kiertänyt monia haasteita blogeissa ja tunnustuksia, niin onhan se mukava että juuri omaa blogia muistetaan!

Olen vasta löytänyt niin paljon uusia blogeja että ihan jo pää pyörällä olen että "kuka on kuka". Siispä annan tämän tunnustuksen blogeille blogille, jonka olen itse löytänyt ihan viime päivinä. Eli:

 Silver Dream - Vuodenvaihteessa aloittanut blogi Silver Dream, jonka kirjoittaja Julia sisustelee kaksiota, valkoista ja hopeaa ja kimallusta ei tästä kodista puutu. Itse jään ainakin odottelemaan lisämateriaalia kodista.Tässä teille tunnustuksen saaneille vielä tunnustuksen pelisäännöt:

- Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle

- Valitse 5 ihanaa blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa

- Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin  

6 kommenttia:

 1. Moiiii, pakko tulla kertomaan!! Nyt hobbarissa on Luhta Mäki valkoista päiväpeittoa :)) Ja tarjouksessa :))

  Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kun tulit kertoon ♥ nyt illalla vasta huomasin tämän viestin kun ei ole se kommenttien tarkistus päällä. Peitteessä luki että luonnovalkoinen, mutta toivotaan että se olisi minulle tarpeeksi valkoinen. Otin kyllä testiin myös yhden toisen mikä oli myös tullut nyt aleen. :) Nyt vaan odotellaan ! :)

   Poista
  2. Tulit heti mieleen :))) Otitko sen Pionin ??

   :)) Must se kyl oli aika valkonen siinä kuvassa?? No jäädään odottelemaan.

   ps. tilasin sen kanssa. Taas yx luvallinen ostos, haluttu, listalla ja alessa. BUAH!

   Poista
  3. Otin sen tuulin beigenä! :) pitää kattoa jos se ois -eiliianbeige:D tosin just maalasin seinän ja valkoista siis vaatis viereen. Noh, odotellaan. Se snow peitekin vaikutti kyllä nätiltä.

   Poista
 2. Meillä on just se Mäki ja on ihana. <3 Mene äkkiä tilaamaan jos Hobbarilla on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivotaan siis että olis iyhtä ihana kun teillä, eikä siis liian luonnonvalkoinen ! :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.