1/10/2013

Hemnesiin vetimet
Tarkoitus olisi laittaa Ikean Hemnes lipastoon uudet vetimet. Lipasto on vähän turhan romanttinen tämän hetkiseen makuuni, mutta se vetää niin hyvin tavaraa, että en raski sitä vielä myydäkään, joten keksin että laitan sen makkariin kunhan päästään Ikeaan ostamaan olohuoneeseen se beståån pätkä.

Romanttisuutta saisi kyllä pois lipastosta vaihtamalla vetimet. Meillä oli kotona vain yksi Ikean halppis vedin (6 kpl/1€!), joten sillä mallailin miltä muutos näyttäisi. Ja hyvältähän se näyttäisi. Eli joko nämä läpinäkyvät tai sitten jotkin kromiset! Eli taas olisi asiaa Ikeaan! Ehkä en (12kpl/2e) vetimien takia lähde sinne 150 km matkaan, hö.

Ikeasta löytyisi myös muita vaihtoehtoja vetimiksi. Olisikohan missään lähempänä vetimiä, Clas ohlsonilla tai rautakaupoissa ?

Vetimet :  IkeaMukavaa illan jatkoa

4 kommenttia:

 1. Hei hyvä postaus! Olenkin uusi lukija! Meillä on tuo hemnesin lipasto ja ajattelin kanssa vaihtaa siihen vetimet. Meillä on siinä lähellä tosin kartellin tuotteita, niin ajattelin että jos siihen vaihtaisi jotkin juuri läpinäkyvät. Kiitos siis vinkistä! Ja tervetuloa vierailulle minunkin blogiini! :)

  http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Heippa! Kiva kun jätit kommenttia! Minäkin mietin että jos osaisin sen Take valaisimen niin läpinäkyvät sopisi hyvin :) Tulenkin vierailulle sinun blogiisi.. nyt :)

  VastaaPoista
 3. Täällä olisi juuri noita hemnes vetimiä hakeva. Et sattumoisin myisi ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut vähän suunnitelmissa että myytäisi koko hemnes pois joten ei viitsi niitä vetimiä kadottaa jos mahdollinen tuleva omistaja ne haluaisikin.. :/ Ootko katsonut ikena nuppivalikoimaa, siellä on kyllä paljon kaikkea :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.