3/22/2013

Kuivunut seinä

Tässä kuvia kuivuneesta seinästä. Maali oli siis Kalklitir maalia värinä San Saccaria. Tätä kalkkimaalia on näkynyt aika monessa blogissa, ja en ihmettele, sillä tästä tulee ihanan mattainen ja tunnelmallisen näköinen seinä. Maalia voi tilata nougat.fi kaupasta. Tosiaan maali (tämä sävy) vaalenee vaaleaksi ja suht tasaiseksi, itse maalasin toisen kerroksen seinään suurpiirteisemmin mitä ensimmäisen, sillä yritin saada vähän elävämmän näköisen pinnan. Pääsääntöisesti maali suditaan kuitenkin pystysuoraan järjestyksessä.Huom! Meidän "mittatilaus"-pieni-pyöreä-kolmijalkainen pöytä. En osaa päättää maalaanko pöydän tason vai en, sillä tuo käsittelemätön puukin on kiva. Jalat jätän puunvärisiksi joka tapauksessa.
Minä kyllä tykkään seinästä, vaikka kerkesinkin nurista, että olisi voinut jäädä tummemmaksi/vaihtelevammaksi.


17 kommenttia:

 1. Hieno tuo seinä! :) Ja pöytäkin on tosi kiva :) Maalaa taso samalla mintulla kuin tuo jakkarakin ;) Käsittelemättömänäkin pöytä on kyllä kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minttu kyllä kävi mielessä :) Ehkä haalea vaaleanpunainen ;) Luultavasti odottelen että kun lakkaamattomaan pintaan tulee jälkiä, niin sitten maalaan valkoiseksi :)

   Poista
 2. Hieno seinä edelleen.=) Melkein tekis mieli kokeilla tuota maalia jonnekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, sopisi varmasti teillekin hyvin!

   Poista
 3. Kyllä siitä vaan tuli hieno! Ja kivoja noi puiset yksityiskohdat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä noista puisista jutuista. Aluksi ajattelin että en voi niitä laittaa kun tuo lattia on jo valmiiksi niin "puinen", mutta enpäs mä nyt voi alkaa pelkän lattian mukaan sisustamaan, muutenhan tänne pitäisi kaikki ostaa jotain mäntykalusteita :D Sitten ne korostuu kivemmin kun joskus, toivottavasti pian, saadaan lattiat vaihdettua! :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Hauskaa, näyttää ihan erilaisesta täällä meillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se olla että eroa ainakin väriin on tullut myös kuvattaessa plus näytöllä vielä erivärinen myös, en tiedä:)

   Poista
 5. Kivalta näyttää :) pöytätason maalaaminen yhdistäisi muun sisustuksen kanssa, kivannäköinen on kyllä nuinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä hyvä pointti. Kyllä sen jossain vaiheessa valkoiseksi maalaam, tuntuu noin ehkä liiankin keskeneräisen näköiseltä!

   Poista
 6. Upea seinä! Ja tuo pöytä on niin ihana! Melkeen jättäisin maalaamatta kannen toistaiseksi, sitten kun kyllästyy niin sehän on siitä helppo sutaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, noin mäkin tuon pöydän kohtalon ajattelin :)

   Poista
 7. Todella upea, modernin näköinen seinä. Koivun väri sopii ihanasti teille. Ei muutaku soitto sisustuslehden toimittajalle ja sovi kuvaukset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha:D milk valaisin oikein huutaa meille pääsyä puisten juttujen kruunaajaksi:)

   Poista
 8. Seinä on hieno ja niin on tuo divaanikin! Niitä ei tahdo enää saada mistään..

  VastaaPoista
 9. Nyt on kyllä pakko kysyä, että vieläkö teillä on tuo ihana valkoinen divaani? Mää niin haluaisin tommosen, mutta hitsiläinen näitä saa vaan enää mustana, murr.. Olen yrittänyt toria ym. sivustoja selailla jos löytyisi sitä kautta. Et sattumoisin haluaisi myydä, jos teillä vielä on ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meillä enää ole sitä :/ se oli vähän hankala kun lapset meni siihen niin se keikkasi taaksepäin niin helposti että en jaksanut enää vahtia sitä touhua. Ihana se kyllä oli, toivottasti löydät jostain oman,,

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.