3/06/2013

Himo.Iltaa,

pari päivää koulunkäynti on haitannut harrastusta sen verran että en ole kerennyt blogia kirjoittamaan ja vastaamaan kommentteihin. On se vaan oma hommansa keretä kahdeksaksi aamulla kouluun ja sitä ennen viedä lapset kahteen eri paikkaan hoitoon. Mutta kaikkeen tottuu ja syksyllä se onkin jo arkipäivää.

Mulla on kuulkaas ihan järkyttävä himo. En tiedä mistä se on lähtöisin, mutta varmaan olen alunperin jonkun kuvan nähnyt ja se on sitten alitajuiseti pyörinyt mielessä. Muutenkin olen huomannut, että meille kotiin on hiipinyt ihan huomaamattaan väri, mitä olen vältellyt ainakin viimeisen puoli vuotta. Sitä on tyynyissä vähän, tauluissa, ja maton raidoissa. Ja ihan vähän, mutta tarpeeksi kuitenkin. Ja se väri on yllättäen MUSTA, ja yllättäen siksi että kevät on tulossa ja yleensä silloin laitetaan valkoista ja muuta vaaleaa. Ja se himo on siis musta seinä. Siihen saisi niin älyttömän hyvin tavaroita esille ja korostumaan sitä vasten.

Pienenä osatekijänä voi olla myös se, että kävimme naapurustossa kylässä samanlaisessa asunnossa, missä oli ihan tummaa, aivan päinvastainen asunto kuin meillä. Tummat kalusteet, sohvat, aivan tummanruskea lattia, tummat ikkunanpuitteet, verhot, ihan kaikki. Vaikka en itse halua niin tummaa, niin heillä oli ihan älyttömän tunnelmallista. Omaan kotiin tullessa oli tosi valjua ja puuttui sellainen tunnelma ja salamyhkäinen kotoisuus.

Palataan siis seinään. Musta mattainen seinä. Mihin? Olen katsellut tuota entisen oleiluhuoneen, nykyisin kai työhuoneen, tiiliseinää, ja minua niin ärsyttää se kun se on niin; valkoinen. Työpöytä ei näytä miltään sitä vasten. Musta seinä olisi oikeastaan pakko tulla kuitenkin siihen huoneeseen, sillä mm. olohuoneeseen en sitä tietty halua. Työhuoneessa seinätilaa vaan ei oikein ole, niinkuin kuvasta näkee, yksi ikkunaseinä, kaappi&oviseinä, liukuoviseinä ja tiiliseinä! Eli potentiaalisin vaihtoehto olisi liukuoviseinä. Aiemmin mietin että maalaisin liukuoven liitutaulumaalilla, niin sehän sopisi samalle seinälle hyvin. Mutta tälle seinälle työpöytä ei mahdu. Oisko ihan kamalaa jos levyttäisi tuon tiiliseinän :) Meidän makkarissa on kuitenkin vielä toinen tiiliseinä.Täällä voi käydä kurkkaamassa mustien seinien inspiraatiota. En viitsi montaa kuvaa tähän linkittää.


Musta tiiliseinäkin olisi vaihtoehto, mutta luulen että silloin pinta-alaa mustana olisi liikaa ja se olisi liian synkkä! KuvaItseasiassa tässä alla olevassa kuvassa yhdistyy tosi monta asiaa mitä olen ajatellut työtilaan. Huom. valaisin!! Lisäksi jalat, sekä myös samantyylinen tuoli, mutta ei juuri tämä.Kuva

Mitäs tykkäätte? Miten meille onnistuis musta seinä??7 kommenttia:

 1. Tuo alimman kuvan seinä ja kokonaisuus näyttää upealta. Rohkeasti vaan, aina voi maalata päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuva on kyllä mahtava, siinä on tosiaan yhdistyy kaikki mitä olen ihaillut työpöytä kuvissa mm. pinterestissä. Tuohon vaan ne omat jutut, tuoli ja pikkusälä, niin kyllä!

   Poista
 2. Meillä on pari mustaa seinää ja en koe niitä liian synkiksi. Riippuu toki niin paljon muustakin sisustuksesta. Mutta meillä on esimerkiksi tuulikaapissa kaksi mustaa seinää ja kaksi valkoista, ja tykkään kovasti siitä, eikä se mielestäni kauheasti pienennä tilaa. :) Ei muutakuin maalaamaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ja meillä näyttää olevan loputon pohjamaalin tarve eli apu löytyy läheltä jos pitää musta mennä takaisin maalaamaan valoiseksi. :)

   Poista
 3. Mä olenkin seuraillut sun Pinnailuja jo tovin ja tämä himo siellä näkyy. ;)
  Meillä on keittiössä seinä mustana, ja se on ihan paras ratkaisu ollut. Suosittelen lämmöllä. Ja jos koko seinää ei uskalla maalata niin osankin voi maalata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ajattelinkin että jokun joka seuraa pinterestissä on huomannut, varsinkin viimeisimmistä pinnauksista :) Mutta eikö olekin ollut ihania ;)

   Poista
 4. Mulla on suunniteilla kans keittöön musta seinä, voi kun pääsis jo hommiin! :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.