3/21/2013

Maalausta !Olohuoneen seinän maalaus on käynnissä. Harmaata siis. Harmi että maali vaalenee aivan haaleaksi, olisin voinut kyllä ottaa vähän elävämmän ja vaihtelevamman näköisen seinän, mutta valitsin sitten vaalean sävyn yleisön painostuksesta. Ehkä jotan maalia laitan maalatun seinän päälle että saan siihen vähän vaihtelevuutta, onnistuisikohan..Kuvissa siis märkä seinä ja väri vaalenee kuivutessaan tosi paljon.
24 kommenttia:

 1. Jonsku, maalasitko suoraan vanhan maalin päälle? mietin tuota nimittäin työhuoneeseen meille... Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Pohjamaalatut oli seinät, kun otettiin jo aiemmin vanhat tapetit irti, ja niissä seinissä oli sen verran tasoitettavaa että pohjamaalattiin ne sitten valkoisella.

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää! Juuri eilen googlailin myös tuota kalkkimaalia ja meinasin nakata ostoskoriin. Ehkä sen vielä teenkin kunhan keksin seinän mihin sen sudin. Odotan innolla teidän seinän lopputulosta. Riittikö teillä tuohon seinään yksi pussi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitti kyllä yksi pussi ja oli ihan reilustikin. Taisi olla että riittää 6-8m2 seinään kahteen kertaan.

   Poista
 4. Vau, tosi kauniilta näyttää!

  VastaaPoista
 5. Upea! Mun mielestä hyvä just tuollaisena! <3

  VastaaPoista
 6. Onpas upean elävän näköistä, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös, mies kysyi että onko nyt siis muotia tuollaiset jossa näkyy työnjälki. Vähän varovasti ilmaistuna näyttää ihan keskeneräiseltä ja huonosti maalatulta. No kaikkeen tottuu :)

   Poista
 7. Innolla odottelen lopputulosta kuivana. Mielenkiintoinen ja erilainen kuin perusmaali. Kuinka epätasaista jälkeä tuolla sait aikaan? Eli paljonko muistuttaa ihan aitoa rappausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan ei saa niin epätasaista jälkeä.(tai voi saadakin jos huitoo joka suuntaan ;) ) Ja siis tosiaan pinta on sileä, väri vähän vaihteleva. Toisin kun jollain struktuurimaaleilla kai pinnankin saa epätasaiseksi, eli en sanoisi että saa näyttämään rappaukselta.

   Poista
  2. Katsopas vain, nyt vasta tajusin yhdistää tämän maalin teidän olkkariin. :D Mitenköhän se mahtaisi suhtautua muihin maaleihin? Osaatko sanoa? Koska haaveissa olisi tosiaan käyttää muutamaa eri väriä ja maalata tuon Harmonyn päälle...

   Poista
  3. Mä itseasiassa koitin sotkea tähän maaliin tavallista mustaa maalia sekaan (!), ja ei onnistunut. Eli maali jäi pikku pikku pisaroiksi Kalkkimaalin sekaan ja levittäsessä teki vain mustia viivoja joka paikkaan. Mutta jos on hyvin kuivuneet pinnat niin voisin kuvitella että sopii muiden maalien kanssa siis erikseen maalattuna ;) . Toisaalta, voi olla että useamman värisellä tavallisella maalilla saa ihan saman näköisen lopputuloksen aikaan halvemmalla, kun tuo on kuitenkin vähän kalliimpaa. Meillä maalattiin pohjamaalatun seinän päälle tuo.

   Poista
 8. Ihanan eläväinen seinä! Siis mitä ihmetavaraa toi kalkkimaali oikein on? Hmm.. Tässähän täytyy miettiä vierashuoneen seinämateriaalit ihan uusiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maali kyllä kuivuu aika tasaiseksi. Lopputuloksen näkee meidän makkarin ja työnurkkauksen seinistä. Mutta ihana se on silti! :)

   Poista
  2. Kai tuo jotain Islantilaisten punamultaa on :D

   Poista
 9. Toi on upeannäköinen väri kuivuneenakin. ;)

  VastaaPoista
 10. Hahaa! Täällä löytyy tuota samaa kahdesta seinät. :) Kaunis on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä hoksinkin kun googlailin tätä maalia! Muistan kun luin postauksesi makkarin maaleista kun vertailit niitä mutta en jotenkin yhdistänyt sitä vasta kun nyt google vei sinun blogiin.

   Poista
 11. ihana tuo lamppu ja seinän sävy näyttää mageelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään myös tuosta lampusta, se vaan saa aikaan lumipalloefektin sillä se ei sovi tuon kattolampun kanssa millään kun roikkuvat niin lähekkäin :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.