3/26/2013

Työhuone haaveetSyksyllä aloitan koulun taas kokopäiväisesti, joten sitä ennen työhuone myös kotona pitää saada toimintavalmiuteen. Työpöydän tulee olla tarpeeksi iso, johon pystyy avaamaan monta kirjaa kerralla ja hyllyjä/kaappeja mihin mahtuu useita kansioita. Kun nämä suhteellisen helposti toteutettavissa olevat käytännön asiat täyttyy, niin voidaan keskittyä muuhun olennaiseen eli työhuoneen ulkonäköön.
1. Martin Krusche Fur Neil Moon juliste / konglomerat.fi
2. Forså -valaisin / ikea
3. Hay about a chair / room21.fi
4. Alex-laatikosto / ikea
5. Oddvald- pukkijalat/ ikea
6. Ekby seinähylly / ikea
7. Musta mattainen seinä.

Kuu-ukkeli on niin herttainen, että se on aika Pak-ko-saada-juttu johonkin huoneeseen. Tuoli on myös pitkäaikainen haave ja valaisimesta olikin jo puhetta jokin aika sitten, eli sekin aika pakollinen. Eiköhän näistä jokunen saada kotiinkin asti.

Musta seinä on vielä harkinnassa sillä tiiliseinä tosiaan pitäisi levyttää ensin (sen seurauksena siirtää kaappeja pari senttiä joka lisää työnmäärää). Tämän tehtäisi vasta kesällä jos siiten aletaan. Pukkijalat on vielä harkinnassa, viekö ne paljon tilaa?Mustan seinän kanssa muutamat punaiset yksityiskohdatkin olisi aika jees.Kyllähän näihin saisi muutaman satasen menemään, onneksi kaikkia ei tarvitse kerralla saada, aloitetaan oleellisimmista, pöydästä, tuolista ja valaistuksesta.
8 kommenttia:

 1. Onpas kerrassaan kivoja juttuja! Tämä postauksesi tuli kuin tilauksesta, koska ihan samanlaisia juttuja olen miettinyt ja tuskastellut viime aikoina...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! Paljon löytyisi kivoja juttuja onneksi matkan varrella saa muuttaa mieltään :)

   Poista
 2. Herkullisen näköinen kollaasi! Mustan seinän kaveriksi kaikki sopisivat oikein hyvin :) Mutta ihan sen pelkän tiiliseinänkin kanssa hienot. Tiiliseinät on hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopisi kyllä sen mustan kanssa. niinhän ne sanoo että tiiliseinät on hienoja mutta en sitten tiedä kun se löytyy itseltä :)

   Poista
 3. Meillä myös muutoskohteena työhuone tänä vuonna. Sitä tilaa on kyllä aina jotenkin niin vaikea sisustaa, kun samalla pitäisi olla rauhallinen, käytännöllinen, seesteinen ja samalla kuitenkin mielenkiintoinen. Olet poiminut hyviä pointteja ja ideoita tähän. Laitan korvan taakse, kun itse aloittelemme projektia. Ehkä olet siihen mennessä ehtinyt saada toteutettua jotakin, josta saisi taas hiukan apuja tännekin päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos oli vähän apua! :) Mä taas huomasin että ei tule mentyä ollenkaan työpöydän ääreen tekemään kun pöytä oli toisella puolella taloa. Parempi että huone on olohuoneen läheisyydessä niin illalla voi helpommin mennä sinne ja voi silti toisen kanssa jutella välillä :)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.