3/01/2013

Lurps Capri-sävyäKävin ostamassa maalattavaan pinnatuoliin maalin. Päädyin siis mintunvihreään, koska se on tällähetkellä monikäyttöisempi ostaa kuin selkeä turkoosi joka olisi sopinut paremmin isomman tytön huoneeseen. Muitakin juttuja on tarkoitus maalata, tekisi mieli laittaa maalia vähän sinne ja tänne, se on niin herkullisen väristä. Maali on Tikkurilan Capri-sävy, ihana mintunvihreä. Mies sanoikin että joku päivä hän tulee töistä ja täällä on mintunvihreä seinä. :) Ei sitä koskaan tiedä vaikka olisikin :D

Oli muuten tosi kallista maalia, pitäisi aina sanoa että halvinta mahdollista, koska useimmat maalausjutut minulla on sellaisia -vähän sinne päin-maalauksia, missä ei ole niin väliä pysyykö maali montaa vuotta. Kehyksetkin maalasin suoraan vaan, ihan pikkuisen hioin että pinta ei ollut niin liukas, vielä pitää toisen kerran maalata.


Kehykset kuivumassa


Saataisikohan me huomenna string-hylly keittiön seinään, niin pääsisin siihen laittamaan kaikkia keväisiä asioita!10 kommenttia:

 1. Herkulliset <3

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Nam mikä väri!! Tahtoo myös maalikaupoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin. Mulla tekis niin mieli ostaa montaa muutakin väriä !

   Poista
 3. Oli pakko käydä ostaa itse saman väristä maalia, kun tuo näytti niin herkulliselta :) nyt on sitten maalattu pikku jakkara maalilla ja vitsi sen on ihanan värinen. Kiitos siis tästä postauksesta ja loistavasta sävyn valinnasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että oli hyötyä tästä. Itsekin bongailin mintunvihreää maalia googlesta ja tähän vapri-sävyyn oli monessa blogissa päädytty :)

   Poista
 4. Voi miten ihanaa maalia, tuo sävy on yksi lemppareistani tänä keväänä. Mitähän itse voisi tuolla värillä maalailla....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämän on kyllä mahtavan keväinen ja sopii kyllä muulloinkin esim mustan kanssa tosi hyvin. Minäkin mietin kuumeisesti mitä kaikkea voisin maalailla :)

   Poista
 5. Onpas kerrassaan ihana sävy! Mitäköhän sitä alkaisi maalaamaan.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on just tekeillä "lypsyjakkara" minkä saan sitten maalata. :D Meillä menee siis ristikkäin Elämää Eirassa - Katjan kanssa nämä inspiroitumiset, mitä Katja tuossa ylempänä kirjoitti :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.