3/20/2013

Haaste : sotku
Irina White&fresh blogista haastoi blogeja näyttämään reaalisotkua kotoa ;) Tässäpä tulee tämän aamuiset!! 

Aku Ankat pöydällä, aina ja iänkaikkisesti. Uhkaillutkin olen.

Meidän perheen sotku koostuu pääosin vaatteista. Ne on aina tulossa tai menossa jonnekin, joko korissa tai lattialla! Likaisia, pestyjä, käytössä olevia, ulkovaatteita.. Nämä ovat pieneksi jääneitä jotka aiemmin otin laatikoista pois.. Taustalla kuivumassa olevat vaatteet. Täällä asunnossa ei nimittäin kuivu kunnolla vaatteet kun on painovoimainen ilmastointi, niin pyykkäys/kuivaus on välillä haastavaa.Minun askartelut keittiön tasolla

Perussettii...

 ja kun selkänsä kääntää....
No comments.Tämä on yksi meidän perheen ongelmakohta. Takit tuossa penkillä. Minun ja tytön tällä kertaa.Ulkovaatetta olohuoneessa. Ne nyt vaaan jää kun vauva laitetaan päiväunille terassille.


Isin vaatekasa.

Petaamaton sänky. (mut hei, nyt on aamu ;) ) Minä nukun Hello Kittyissä.Toinen lastenhuone.

Kumppari keskellä talvea??? Noin puoleen metriin asti tahmatassuinen peili. Taustalla -pyykkiin menossa-vuori, jonka keräilin sieltä täältä.
Sekä sokerina pohjalla

Sentään puhtaat pesukoneessa. Sepä se, puhtaat koneessa, likaiset pöydällä?Nyt lähden siivoamaan. Jotenkin motivoi.

Mukavaa päivänjatkoa!
26 kommenttia:

 1. Meillä käy aina noin, puhtaat astiat on tiskikoneessa ja likaiset pöydällä :D

  VastaaPoista
 2. Mahtava postaus! :D Se niin ihana arki! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei kokoajan voi vaan siivota ;) sotkeutuu kuitenkin heti uudestaan.

   Poista
 3. tää oli kiva, mä en jostain syystä saa avattua irinan blogia ollenkaan, juu siivota pitäis kyllä täälläkin mennä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite sainkin onneksi siivoiltua ja pyykättyä. Hmm, mikähän siinä blogissa on ..

   Poista
 4. Täällä kans tällä hetkellä puhtaat koneessa ja likaiset altaassa sekä tiskipöydällä. Ja tavararöykkiöitä siellä täällä. :) Ihanaa, että teit tämän, rauhoittaa omaa oloa kummasti kun en ole ainoa, kenellä löytää elämisen jälkiä kotoa. ;)

  Ja hitsi vie tota mun blogiin pääsemisen ongelmaa, mä en ala! Oliskohan nimipalvelimissa jokin ongelma. Mun nettiguruni ei keksinyt mistä ongelma johtuu, mutta kysäsenpä uudelleen josko hän voisi asiaan paneutua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä elämisen jälkiäkin, niiltä kun ei voi välttyä:) aika outo juttu tuo blogi homma, voisiko se liittyä tuohon .fi sivuun siis että kääntyykö se sinne jotenkin bloggerista vai onko se ihan erillinen sivu tmv..?!?!

   Poista
  2. Mä alan pian uskoa siihen, että ongelma on tavalla tai toisella mun omassa domainissa. Jatkan selvittelyä täällä.

   Poista
 5. Kiitos tästä postauksesta :) Meilläkin on ihan sama ongelma, aina likaiset astiat pöydällä ja koneessa puhtaat. Lohduttavaa, että muillakin lasten lelut eksyy lastenhuoneesta ympäri kämppää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan oltu ihmeen ahkeria apk kanssa kun ollaan siitä ihanuudesta nautittu vasta reilu vuosi, mutta ne lelut.. :)

   Poista
 6. hauska haaste ja hauska postaus! tosiaan: se ihana arki... :) tosi kauniita kuvia kuitenkin kaikki, aiheesta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, "rumista" jutuista tehdä edes vähän nätimpiä, toivottavasti siis edes pikkuisen onnistuin:)

   Poista
  2. Yritin siis kuvata.:) kännykällä näppäillen pikkasen virheitä :p

   Poista
 7. :) :) Ihan mahtavaa. Mä ihan ääneen nauroin "NO COMMENTS" kuvaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) sepä, miten tuo on edes mahdollista :D eikö neroilla ole työpöytä aina "vähän" sekaisin ;)

   Poista
 8. Nää on parhaita haasteita pitkään aikaan! Ihan super mahtavaa kanssaelämisen ja samaistumisen tunnetta kun näitä katselee :D Tuttuajuttua siis myös täällä!

  Tänään tulossa itsellä postaus sängystä, sen petaamattomuudesta ja ratkaisusta(?) :D (Kunhan saan sen viimeisteltyä).

  Ps. Marko Paanasen ohjelmassa oli mielestäni ihan supermahtava idea tuohon astianpesukoneen täyttö-/tyhjennys ongelmaan; kaksi tiskikonetta vierekkäin, jotta aina toiseen voi laittaa likaiset, kun toinen on puhtaita täynnä. Meille valitettavasti moinen ei enää valmiiseen keittiöön mahdu, mutta ehdottoman toteutuskelpoinen idea mielestäni kun keittiötä suunnittelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin tuli heti mieleen se kun kommenteissa tuli ilmi että aika yleinen vaiva tämä. Vähänhän se kaksi konetta tuntuu hölmöltä, mutta yhdenlainen ratkaisu kyllä!

   Poista
 9. ihanaa, elämänmakuisia kuvia:)

  VastaaPoista
 10. Hauska postaus :) Näitkö sen Marko Paanasen ekan jakson, jossa se asensi sille perheelle kaksi astianpesukonetta, jotta toisen ollessa käynnissä tai täynnä puhtaita astioita, voi likaisia kerätä siihen toiseen. Kätevää! Ja justiinsa huomasin, että JuttaEmilia kertoi saman jutun, mutta menköön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin sen! Aika kätevää mutta en kyllä itse laittas, tuntuu jotenkin laiskalta se ajatus että ei viitsi tyhjentää niin siksi on kaksi konettakin:)

   Poista
 11. Ihana postaus, tästä tuli tosi hyvä mieli ja hymy nousi korviin. :) :) Kuvatekstit oli aivan loistavia ja Hello Kitty-lakanat hauskat. :) Kiitos illan piristyksestä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että hymyilytti :) niin sinun kommenttikin. Hello kityt on joskus ostettu tytölle vahingoissa liian isoon peittoon mutta onneksi löytyi käyttäjä näillekin :)

   Poista
 12. Ihana <3
  Ja niin söpöt Hello Kittyt! :)

  VastaaPoista
 13. Onneksi ei ole aivan jokapäiväistä tämä sotku :) muuten menisi jo hauskuus tästäkin :D

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.