3/07/2013

Taulu, kynttilä, tulppaani..
Tein yhden salmiakkikuvio tai miehen mukaan jussipaitakuvio-taulun. Toinen harmahtavanhopea on tekeillä.Ajattelin, että tuunaisin tätä valaisinta hiukan. Tuo varjostin on vähän liian luonnonvalkoinen, ja jos se on tuolla paikalla, se ei erotu valkoista seinää vasten ollenkaan. Toisaalta mietin että lampunjalankin voisi maalta muun väriseksi. Eli mietitään..

 


 Minun istuttamani tulppaani on kasvanut hitaasti mutta varmasti, toinen kasvoi vain parisenttiseksi ja lopetti kasvun. Tästä pitäisi tulla joko musta tai pinkki, jännitetään kumpi tulee. Vieressä on viime viikonloppuna kirpputorilta löytämäni kynttilänjalka.
6 kommenttia:

 1. Ompas kiva taulu idea... pitäisköhän varastaa idea sulta... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varasta vaan, en taida olla ihan ensimmäinen joka tällasen tekee ;)

   Poista
 2. Tulin vastavierailulle ja taidan jäädä ihan lukijaksikin :)
  Hei tuo lampunjalka...sehän olis täydellinen MINTTUNA.

  VastaaPoista
 3. Taisin itsekin tehdä kesällä salmiakkikuviota keltaisiin kehyksiin kotiin :) Helppoa ja nopeaa! Lampun jalka voisi olla jonkun värinen ja vaikka varjostin vaihtoon kokonaan, tilalle musta, tasainen pinnaltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta helppoa, itselle helpompaa askarrella mitä tulostaa kun tavallisella tulostumilla tuli niin huonoa jälkeä! Kiitos ideasta, ehkä sopisi vaikka Pentikin isompi varjostin, tuo vekkisysteemi onkin vähän liian aataminaikuinen tai romanttinen :) Jalkakin kyllä, mutta ei viitsi hyvää valaisinta poiskaan heittää joten tuunataan :)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.