3/04/2013

Keittiön "muodonmuutos"


Keittiöstä poistimme baarikaapiston, minkä olenkin kertonut jo monta kertaa. Keittiöstä tuli paljon avarampi ja valoa tulee nyt ruokailutilan ikkunoista myös oikean keittiön puolelle. Eihän tämä mikään nykyaikainen keittiö ole vieläkään, mutta kyllä tämän kanssa nyt taas vähän paremmin voi elellä. Suurin ongelma mielestäni on kaappien korkeus eli tosi korkeat kaapit, sen jälkeen vasta peiliovet, värit, ym. Kuvissa koko muutosta ei näe niin hyvin, mutta paikanpäällä sen huomaa paremmin, eikä uskoisi että tähän meni vain 7 euroa. En olisi kyllä mielellään edes julkaissut näitä kuvia, mutta pitäähän tämä muutos nyt kuitenkin näyttää ;)

Viimeinen kaappi käännettiin samaan riviin muiden kaappien kanssa, kattoon laitettiin puuttuvat paneelit, ja poistin myös muutaman kaapin oven, että kaapistoista sai vähän edes kevyemmän. Halutessa ne voi laittaa takaisin myöhemmin. Yläsokkeli vielä puuttuu, sillä joku ukkeli käy katsomassa tuota liesituulettimen putkea, joka on vähän arveluttava (haitariputkea&vaakavetoa niin pitkästi). Aiemmin maalasin myös seinänpätkän harmahtavaksi (Tikkurila Laasti), ovi menee kodinhoitotilaan.

Ei löytynyt muutakuin yksi ENNEN-kuva.Löysinhän minä sittenkin yhdet kuvat eli kuvat myyntitilanteessa.


18 kommenttia:

 1. Toihan on tosi kivan näköinen! Hyvä idea oli ottaa se vitriinihässäkkä pois :)

  Ei ehkä modernein keittiö eikä varmaankaan sellainen, jonka nuori ihminen suunnittelisi itse, mutta kyllä tuossa kelpaa ruokaa laittaa :D Meidän keittiössä on aika samantyyliset kaapit ja itse olen päättänyt elää niiden kanssa niin kauan kun tässä asumme. Keittiörempat on sen verran rahaa vieviä, että me säästetään ne rahat mieluummin siihen unelmatalon (ja sen unelmakeittiön) rakentamiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mitä puretaan seuraavaksi ;)

   no meillä on myös vähän fifty-sixty tilanne että tehdäänkö yhtään mitään vai vähän vai vähän enemmän keittiölle, kun se ei kuitenkaan nostaisi asunnon arvoa paljoa, mutta tietty vaikuttaisi tulevaisuudessa myyntiin muuten. ..

   Poista
 2. Nyt on paremman näköinen :)

  Meillä lähes samantyylinen keittiö. Oon ajatellut että meillä on kaapit korkealla, mutta kyllä teillä on enemmän. Meillä kuitenkin yläsokkeliin mahtunut sisustustarra.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin että löytyy joku jolla on samantyylinen keittiö. Yläsokkelit ottaisin pois mutta kun se katto... :)

   Poista
 3. On kyllä onnistunut muutos! :) Hintansa väärti kevyesti, voisi sanoa... :D

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään Vitriineistä, mutta kyllä tämä on kivan näköinen!! :)) TYKKÄÄN :))))

  VastaaPoista
 5. Hyvä muutos!
  Pienelläkin rahalla saa joskus ison parannuksen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pitää miettiä muitakin samanbudjetin remonttia.

   Poista
 6. Onnea uudesta keittiöstä! :) Mä kyllä voin vaan arvata miten toi avarsi ja lisäsi tilan tuntua sekä valon määrää. Me rempattiin edellisen kodin keittiö, jossa oli samanlainen vitiinihässäkkä. Sen poiston jälkeen tuntui, että elämä helpottuii kummasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. innolla odotan teidän uudesta asunnosta lisää kuvia :) Suunnitelmissa mietitään jos poistaisi koko baariosan ja saareke tuohon keittiö olkkari väliin ja koko seinä pois keittiön ja olkkarin välistä.. :)

   Poista
 7. Tulipas siitä raikas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, raikastui kyllä vaikka en olisi uskonut kun vitriinissäkin oli lasit. :)

   Poista
 8. Kylläpäs yleisilme muuttui kovasti. Näistä "pikkujutuista" saa usein ihan hillittömän ison muutoksen aikaan. Oikein onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuttui kyllä. Pitää alkaa kehittelemään jotain lisämuutosta myös. :)

   Poista
 9. Wau mikä muutos <3 Upealta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, muutosta tuli ja ruoat valmistuu, ja se on pääasia ;)

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.