3/15/2013

Se jokin puuttuu...

Joulun jälkeen kun koristeet ja kuusi vietiin pois, olohuone jäi jollain tapaa ontoksi ja en tiedä mikä sieltä puuttuu tai jokin juttu siinä on ollut että en pidä yhtään, joku ei vaan mätsää yhteen. Näinä parina kuukautena kalusteita on siis siirrelty puolelta toiselle ja välillä ihmetelty ja annettu olla. Nyt tänään taas vähän kääntelin ja vein pois tavaraa. Nyt huone tuntuu jo vähän paremmalta. Lisäksi ensi viikolla päästään maalaamaan seinät!! 

Aina sanotaan, ja itsekin ajattelen niin, että ensin pitää olla perustuksen ennenkuin voi rakentaa talon. Sama juttu sisustuksen kanssa, ensin pitäisi olla suuret linjat kunnossa että pienen piiperryksen saa kuntoon. Mutta tässä tapauksessa päätin, että nyt pitää kunnolla alkaa oikaisemaan, vaikka haluamani bestån osa puuttuukin enkä osaa myöskään päättää sohväpöytä asiaa. Monesti odottaa sitä täydellisyyttä ja sen seurauksena hyllyt seisoo tyhjillään, kun ei haluaisi niihin paneutua ennenkuin on kaikki muu kohdillaan.

Nyt voisitte antaa omia ehdotuksia, millainen kattovalaisin sopisi? mielellään ihan konkreettisia valaisinehdokkaita kiitos ;). Hinta haarukka noin 0-200€. Kokoan huomiselle kollaasin omista suosikeista.

Haluan että olohuonessa näkyisi kontrasteja, skandinaavista tyyliä tauluineen, mutta samalla vähän "luksusta", jota ei tällä hetkellä ole kun kaikki vähänkin kimmeltävät esineet vein makuuhuoneeseen.


 


Nyt siis ehdotuksia kehiin että saan uusia vaihtoehtoja, sillä ihme kyllä nyt minulla ei ole mitään valaisinta mielessä, mikä olisi aivan järkyttävän mahtava, joka olisi pakko saada.

6 kommenttia:

 1. Yksi näyttävä valaisin on IKEAN PS MASKROS kattovalaisin. Todellinen katseenvangitseja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis. Se aiottiin ostaa toiseen huoneeseen mutta päädyttiin sitten erilaiseen ikean lamppuun ja nyt kyllä harmittaa!

   Poista
 2. Laita keittiön norm69 olohuoneeseen ja keittiöön joku muu valaisin :)

  VastaaPoista
 3. Oh miten kaunista :) tuo mintun värinen tyyny on ihana <3

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia, täytyi selata ne pari kertaa :)

  VastaaPoista
 5. Mulla kanssa johto-ongelmia!! Jos keksit ratkaisun vinkkaahan mullekin :))

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.