12/17/2012

Korkeakiiltovalkoisia lipastoja

 
Meidän pitäisi löytää lipasto makuuhuoneeseen. Ikean Bestå olisi yllätys yllätys ensimmäinen vaihtoehto, mutta saako beståsta tehtyä kokonaan laatikkomallisen? *Hei, ainakin sivuilta löytyy etusarjoja korkeakiiltoisena (60*26 cm), mutta saanko niistä tehtyä Malmin tyylisen kokonaisen lipaston?!!

 Malmin peiliversio olisi yksi vaihtoehto, mutta siihen varmasti kyllästyisin nopeaa ja malmia ei taida olla kiiltävänä.
 
Vastaavia lipastoja löytyy monista liikkeistä, mutta harvemmin korkeakiiltoisena. Yksi vaihtoehto olisi Jyskin Santa Fe lipasto, jyskin kalusteilla ei vain ole kovin hyvä maine. Onko kellään tuosta lipastosta kokemuksia, onko kovin heiveröinen?


   
Maskusta löytyisi myös yksi lipasto, jonka hinta on melkein tuplasti enemmän kuin Jyskin lipaston.

 
 
 Olen tykästynyt juuri tämän Maskun lipaston mallisiin, joissa paksu kansi on yhteneväinen sivujen kanssa.


Nyt onkin pakko alkaa selvittämään tuota bestån lipastolaatikko mahdollisuutta! 
 
 

4 kommenttia:

 1. Beståsta haaveillaan täälläkin, tosin ensiksi ihan tv-tasona olkkariin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin tarvittaisi lisää olkkariin... ja keittiöön ja voisi sitä lastenhuoneeseenkin pätkän laittaa :D Jee, mä sain nämä kommentit toimiin niin että voin vastata heti tähän perään :)

   Poista
 2. kumma kyllä täälläkin haaveillaan uudesta lipastosta :) oli tarkoitus jo menneenä lauantaina ikean reissulla ostaa bestå olohuoneeseen, mutta jäikin toiseen kertaan kun auto täyttyi jouluostoksista :D

  VastaaPoista
 3. Meiju - Meillä Ikea reissu on aina ihan kunnon reissu kun parisataa kilometria on matkaa, mutta niillä reissuilla on ihan oma tunnelmansa, ja sitä "romua" sitten myös pitää ostaa että viitsii lähteä käymään. :) Ikean lihapullia unohtamatta :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.