12/21/2012

21/12 Joulunapostelut

 
 
 
Jouluna on lupa napostella vähän väliä, vaikka yöllä jos tahtoo. Itsellä ei yöllä tule mentyä syömään, mutta päivän mittaan voi kyllä napostella kaikkea kinkusta ja sinapista aina suklaaseen ja pähkinöihin. Onko teillä tarjolla rusinoita ja pähkinöitä? Itselleni uppoa paremmin pähkinäsekoitukset, cashewpähkinät lemppareina.
 
 
Tänään ajattelin tehdä joulusiivousta, ei mitään himosiivousta, vaan vähän enemmän mitä normaalisti. Kuiva-aine kaapin järjestelin uudelleen jo aiemmin ja jääkaappi pitää vielä siivota. Lakanat myös vaihdan tänään, otetaan varaslähtö ja laitetaan jo joulupukin tuomat uudet peitot ja tyynyt sänkyyn. Onpahan sitten pehmoinen nukkua.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Mullekin menee ennemmin pähkinät, nam! Tullut töissä ahmittua asiakkaiden tuomia suklaita, alkaa jo tulla korvista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle menee vielä geishatkin, mutta kyllä niistä ähky tulee nopeempaa :=)

      Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.