12/15/2012

15/12 Täytekakku


 Jaan teille maailman parhaimman täytekakkupohjan reseptin, joka on minun äidiltäni saatu. Kumpikin teemme tällä aina kakkupohjan ja aina kakku onnistuu ja on kuohkea. :)
 
Tästä tulee peruskokoinen kakku, suht korkea. Paistetaan 175 asteessa 45-60 min. riippuen uunista. Kakun päälle voi laittaa paiston loppuvaiheessa leivinpaperin, jos kakku meinaa liikaa tummua päältä. Ja paistetaan alatasolla!


Eilinen ilta menikin leipoessa synttäreille, vaikka menimme sieltä mistä aita on matalin. Eli täytekakku, jauhelihapasteijoita, kinkkuhyrriä, toska-appelsiinikakkua. Lisäksi lapsille kaikkia mitä kaupasta valmiina saa eli jäätelöä, karkkia, sipsejä...
 
Menin ostamaan sokerimassaa ja ajattelin sitä käyttää täytekakkuun, mutta eihän siitä mitään osaa tehdä kun ei ole mitään muotteja. Muotoilin siitä sitten kruunun, vähän kenkkana se on, mutta eihän lapset sitä hoksaa ;) lisäksi laitan massaa kakun päälle levyn ja reunoille kermaa. Myöhemmin vaan googlasin että massan alla olisi pitänyt olla voikreemiä. Mutta meillä on nyt kermaa ja laitan sokerimassalevyn ihan viime tipassa siihen. Saa nähdä onnistuuko tämä touhu.
 
Me aletaankin viettämään nyt Prinsessa tähkäpään 4-vuotissynttäreitä.
 
 
Touhukasta lauantaita!
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.