12/30/2012

Joulun lahjoja

 
 
Keräilin muutamia kuvia joulunpukin tuomista lahjoista. Ollaan oltu tosi kilttejä.
 
 
 

Lopulta ostimmekin miehen kanssa yhteiseksi x-boxin ja siihen kinect osan, jolla voi pelata urheilupelejä tai tanssipelejä tai vaikka seikkailla jossain pelissä itse. Tässä "kapulaa" ei tarvitse pitää kädessä, vaan laitteessa on liiketunnistimet. Pelatessa tulee kyllä tosissaan kuuma eli voin kyllä suositella  pieneen kuntoiluun tätä. Meillä on jouluna muun muassa heitetty keihästä, pelattu pingista, pikajuostu, tanssittu, laskettu koskea, seikkailtu disneylandissa.


 
Lisäksi minä sain objektiivin kameraan. Edullinen objektiivi, ei ihan paras mahdollinen omaan kuvaukseen, mutta tällä on kuitenkin hyvä harjoitella, ja katsotaan sitten myöhemmin jos innostus säilyy niin jotain muuta.


 
 


 
Lapset sai barbeja, disney prinsessoja ja vielä lisää prinsessoja.
 
 


Huomenna onkin vuoden viimeinen päivä, eli huomiseen!
 
 

8 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja olette saaneet. Olisihan se ihanaa että itseäkin välillä joku lahjoisi, vaikka ei joulussa ne lahjat olekaan pääasia :D

  Tuo xbox olisikin kiva jos ei kapulaa tarvitse pitää kädessä. Meillä on wii ja sillä tulee välillä urheiltua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin mentiin ostamaan wiitä mutta myyjä houkutteteli ostamaan tämän kun kone on aikuisille pelkästään, niin sanoi että tähän ei kyllästy niin nopeaa. Tässä on kuulemma ihan erilainen "tuntu" peliin esim. keihästä heittäessä pitää käyttää voimaa ja tekniikkaa kun taas wiillä voi istua vaikka sohvalla. Tiedä sitten kun en ole wiillä mitään kokeillut. :) osaahan ne myyjät kaupata. :)

   Poista
 2. Ihania lahjoja saitte! Olet ollut todella kiltti ;);)

  Hyvää Uutta Vuotta :):):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvää uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 3. Ihania lahjoja. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 4. Kävin joulukuussa Canon järjestämässä kuvauskoulussa ja ammattikuvaaja, joka kurssin meille piti suositteli juuri tuota 50mm objektiivia. On kuulema hyvä, vaikka zoomi puuttuukin. Joten olepa vain tyytyväinen lahjaan. <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oon tuohon tyytyväinen:) saa helpommin pimeässä kuvia ja aukkoa pystyy paremmin vaihteleen Se on se huono että otan suurimman osan kuvista sisällä ja jos seison keittiössä niin tämä objektiivi kohdistuu vain divaaniin olkkarissa, ei siis koko olkkaan ja peruuttaa ei voi loputtomasti:D mutta pitää silloin käyttää sitä perus putkea.

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.