12/03/2012

3/12 Päiväpeitto pukinkonttiin?

 
Hobby Hallin päiväpeite valikoima on tosi monipuolinen. Sieltä löytyisi meidän makuuhuoneeseen monta vaihtoehtoa ja jotkin niistä on nyt alennuksessakin, kannattaa käydä kurkkimassa. Väri on vaan vielä mietinnässä, sillä valkoinen olisi se ykkönen, mutta koiran kanssa arka väri, niinkuin olen jo aiemminkin kirjoittanut. Beige taas pitäisi olla tietyn sävyinen että se olisi se oikea, ei liian beige, enemmän kultaan vivahtava. Kolmantena olisi harmaa/hopeahtava.
 
Huoneen värimaailma on jo suunniteltuna, mutta se että mikä on minkäkin värinen esim. seinä greige -> peite valkoinen, tyynyt beiget. Vai seinä greige, peite beigehtävä, loput jutut valkoisia..Reunalakana beigenä olisi kauniimpi kuin valkoinen. Tiiliseinä pidetään kyllä valkoisena joka tapauksessa ja myös sängynpääty on valkoinen. Hassua, että olen pudottanut makuuhuoneen väreistä puhtaan harmaan kokonaan pois.
 
Tärkeimpänä olisi kuitenkin se että peitto on kiiltävä, ja tarpeeksi muhkea.
 
Onko kellään lukijalla näitä peitteitä? Tai olisiko vinkata muhkeasta päiväpeitosta?
 
 
 

9 kommenttia:

 1. Mun mielesta toi Mäki- peite , valkoinen on aivan ihana! Itsekin olen sitä kuolannut jo pidemmän aikaa!!:)

  Pirtsakkaa päivää sinne.

  Ps. Käyppä kurkkaamassa meidän Bestå :))
  lloveyourselff.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania nuo kaikki valkoiset peitteet. Minea-peitossa ehkä liian paljon tikkausta. Tuuli peite kiiltää kauniisti. Täytyy käydä kurkkimassa jos tilaisi itselleenkin uutta ilmettä.

  VastaaPoista
 3. Meillä on tuo Tuuli harmaa päiväpeite. Tykkään kyllä siitä. Välillä kyllä ajatukset pitäisikö vaihtaa takaisin valkoiseen.
  Noista vaihtoehdoista tykkään myös Mäki päiväpeitosta.

  VastaaPoista
 4. LOVE - Pitäpäs käydä kurkkaan teidän bestå :) Tuo Mäki valkoinen onkin ihan ykkönen :) Onkohan luonnossa yhtä hyvä..Kivaa päivää myös sinne! Meillä onkin 20 astetta pakkasta eli pirtsakkaa tosiaan :D

  Meiju- Minea peitto onkin noista se viimeisin, vähän liian tavallinen tikkaus ja littanan näköinen, mutta sievät värit kuitenkin :) Ehkä meilläkin menisi tuo valkoinen Mäki peite, kun laittaisi vilttiä päälle kun lähtee kotoa pois, jos se koira siihen pomppaa nukkumaan?!?!?

  Marru - Tuuli peitto kyllä kiiltää hienosti, oliko sulla blogissa kuvaa, äkkiseltään löysin vaan pienen kulman peitosta :) Olisi kiva nähdä se.

  VastaaPoista
 5. Mulla on tuo helmenharmaa tuuli päiväpeite, joka on todella kaunis. Tilasin ensin tuon mäki päiväpeitteen valkoisena, mutta se onkin luonnonvalkoinen. Outoa kun prismassa tuo väri on l.valkoinen mutta hobari myö sitä valkoisena...

  VastaaPoista
 6. Mä oon kattellut aivan samoja päiväpeitteitä! Rakastuin tuohon helmenharmaaseen Tuuli-päivepeittoon, mutta en ole vielä raaskinut ostaa, sillä makuuhuoneen remontti on tulossa ensi vuoden puolella. Täytyy ehkä ensin maalata/tapetoidan makkari, niin näkee, mikä sinne sopii parhaiten. Valkoista kyllä ajattelin alunperin, mutta en ole löytänyt vielä mieleistä... Harmi kun tuota Tuulia ei ole valkoisena :(

  VastaaPoista
 7. Anonyymi - Aijaa voi harmi jos se on luonnonvalkoinen, monesti käy niin että ovatkin liian kermaan vivahtavia. Ja kiitos vinkistä en ole älynnytkään että Prismastakin voi näitä löytää, voisi ihan paikanpäällä käydä toteamassa värisävyt.

  Jossu - Se on ihme että täydellistä valkoista peitettä saa kyllä etsiä, vielä ei ole sattunut kohdalle. :/

  VastaaPoista
 8. Ei taida olla blogissa kunnon kuvaa, kun meidän makkarin sisustus vähän kesken. Voin kyllä kuvan ottaa jos haluat.

  VastaaPoista
 9. Marru - No jos ei ole vielä valmis niin ei tartte mun takia :D Kyllä siitä blogin kuvasta vähän näki, että se on luonnossakin kiiltävä :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.