12/12/2012

12/12 Lahjoja lapsille
Kurkataan vähän mitä meidän lapsien paketeista saattaa löytyä, josko löytyisi vinkkejä muidenkin paketteihin..
 
Tässä vanhemman tytön toiveita, ja eiköhän näistä jokunen pakettiin eksy. Meillä vietetään vielä ensi viikonloppuna 4-vuotis synttäreitä, joten synttärilahjakin näistä löytyy. Synttärit on niin lähellä joulua, että ne jäävät aina harmittavan vähälle huomiolle, eikä niihin tule niin paljon panostettua kun haluaisi. Olisi niin kiva tehdä jotain pinkkejä leivoksia ja muita prinsessaherkkuja ja laitella synttärikoristeita. Mutta jouluvalmistelut (tai valmistumatta jättämiset) vievät kaiken aivokapasiteetin eikä synttäreihin enää riitä intoa.
 
 
 
 
 
 
 
Lisäksi joulupaketeista löytyy arkivaatteita tarpeeseen kummallekin lapselle. Lindex, H&M, KappAhl ja POMPdeLUX. Esikoinen haluaisi aina samanlaiset vaatteet kuin vauvalla, joten ehkä paketeista löytyy jotkin samisteluvaatteet.
 
 
 
 
 
 
 

Minä kipaisen tänään vielä koulussa käymään, jonka jälkeen aloitan piitkän joululoman!
 Ja keväällä onkin paljon vähemmän koulua ja saan keskittyä olemaan äitiyslomalainen!

2 kommenttia:

  1. Hei, blogissamme on sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos käynkin heti kurkkaamassa! :)

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.