12/02/2012

2/12 Walk-in-closet - VaatehuoneMeillä olisi mahdollisuus tehdä makkarin yhteyteen walk-in-closet, tai paremminkin vaatehuone/pukeutumissoppi, mutta kuitenkin niin, että sinne laittaisi meikkauspiste ja vähän blingblingiä, avohyllyjä, ja hengaritilaa, valkoinen pörrömatto, penkki missä huokaista työpäivän jälkeen kun riisuu jakkupuvun ja korkkarit ja juo lasin shamppanjaa. (hah)
 
 Tila olisi noin 7-10 neliötä (pohjapiirros ei ole mittakaavassa), riippuen siitä mihin kohtaa seinän tekisi. Miehen mielestä pukeutumishuone pitäisi tehdä, mutta itse en ole ihan varma, koska huone on nyt ihana kun se on niin iso. (toisaalta toisella päällä ei ole mitään käyttöä) Joskus isosta makuuhuoneesta olisi kiva tehdä leikkihuone kun vauvakin kasvaa, niin tyhmää pitää yhteisiä leluja kahdessa pienessä huoneessa kun voisi pitää yhdessä isossa.
 
 
Vaatehuoneeseen luultavasti jätettäisiin läpikulku, sillä minusta on kiva kun pääsee kahdesta suunnasta yhteisiin tiloihin. Ehkä vanhanaikaista, mutta käytännöllisyys ennenkaikkea. Makkarissa on myös 6 vaatekaappia, joten niiden kohtalo olisi myös epäselvä, jätettäisiinkö myös ne säilytystilaksi? Jos niitä poistettaisi, jäljelle jäänyt makuuhuone suurenisi paljon. Kaikkia ei voisi kuitenkaan poistaa, sillä en haluaisi (minun) vaatehuoneesta mitään verhojensäilytyspaikkaa.


Ehkä siihen tehtäisi liukuovi, joka menee seinän sisään (onko sellaisia?), näin säilytettäisi seinätilaa. Olen käynyt samanlaisissa huoneistossa kurkkimassa asuntonäyttelyissä, ja tässä kohtaa monilla on vaatehuone, tai paremminkin romunkeräyshuone, johon on nakattu kaikki tarpeeton. Me ei viidettä makuuhuonetta tarvita koskaan, joten vaatehuone olisi ihan potentiaalinen vaihtoehto ;)
 
Jäämme siis miettimään, ja haaveilemaan vaatehuoneen sisustamisesta. Ehkä samalla kehkeytyy päätöksiä siitä, tehdäänkö se vai ei.


 
 
 
 
 

Kuvat: ikea, netanttila, ellos, paloranta, iittala
Mitäs mieltä olette suunnitelmista? Tekisittekö itse pukeutumishuoneen vai jättäisittekö makuuhuoneen isoksi Master bedroomiksi?
 

7 kommenttia:

 1. Oi ihanalta kuulostaa! Tekisin ehdottomasti pukeutumishuoneen, jos siihen olisi mahdollisuus :) ja todella ihanan näköisiä huonekaluja ja esineitä :) pidän muutenkin blogistasi ja sitä täällä seurailen! :)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti pukeutumishuone jos on vain mahdollisuutta! Upea idea, ja kivoja juttuja oletkin jo löytänyt sinne :)

  VastaaPoista
 3. Mun ääni menee pukeutumishuoneelle, jokainen nainen ansaitsisi sellaisen! Ja toi Lampugstafin Cosmos-valaisin sinne ehdottomasti, se on aivan parhautta <3

  VastaaPoista
 4. Lisli- Hei kiva kun jätit kommenttia. Pukeutumishuoneesta saisi kyllä ajan kanssa kauniin :)

  Jenna - Löytyisi kyllä vähän liikaakin kaikkea, kun eihän sinne paljoa kuitenkaan mahtuisi :)

  Jossu - Tuo lamppu on varmasti tosi kaunis, tuleekohan siitä millanen valo, ettei liian varjoinen seinille...?

  VastaaPoista
 5. Tee ihmeessä pukeutumishuone jos sellaiseen on mahdollisuus. Mulla on myös haaveissa sellainen ja tyyliltäänkin samaan suuntaan kuin sinun suunnitelmasi! Odotan innolla mitä saat aikaan! :)

  VastaaPoista
 6. Tuosta Cosmoksesta tulee sellainen jännä kuvio, kun valo on päällä. http://maailmanparaspaikka.blogspot.fi/2012/11/lampgustafin-cosmos.html Tuossa postauksessa näkyy tuo valaisin päällä, toivottavasti antaa edes jonkinlaista vinkkiä. Ei siis ole paras mahdollinen, jos tarvitsee suoraa ja tehokasta valoa. Mutta sitäkin kauniimpi ulkonäöltään :)

  VastaaPoista
 7. A - Niin ehkä se kannattaisi tehdä kun tuonne tosiaan mahtuisi, ja jos joskus myy asunnon niin seuraavat voi sitä käyttää ihan perus vaatehuoneena.

  Kiitos Jossu, kävinkin katsomassa kuvia ja ehkä se tosiaan on vähän liian "välkkyvä" valo yksistään suunnittelemaani tilaan mutta voisihan siell olla joku toinenkin valo, vaikka pöydällä :) Itse asiassa mekin tarvittaisi eteiseen uusi valaisin :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.