12/04/2012

Kun mies on töissä...

...vaimo remontoi.
 
Nyt se hetki tuli kun The puolipaneeli sai lähteä. Se on ollut symppis, koska on ollut vain pienellä seinän pätkällä ja minusta se on ollut nätin värinen, katon kanssa saman sävyinen ja sopi hyvin valkoisiin verhoihin. Mutta, hei se on kuitenkin syvästi inhoamaani puolipaneelia, tiedättekö niitä omakotitaloja missä männynvärinen paneeli on joka huoneessa. omg. Niitä nähtiin monta sillon kun katselimme asuntoja. Eli puolipameeli nimikin saa nousemaan karvat pystyyn.
 
Niinpä tartuinkin toimeen.
 
Työkalut löytyi tietysti keittiöstä,
Sorkkarauta eli sähkövatkaimen käyttämätön osa
Veitsi.
 
 
 Sitten olisi taas kittausta ja maalausta tiedossa. :)
 
 

7 kommenttia:

 1. Meidän eks asunnossa oli juuri samanlainen paneeli. YÖK. onneksi päästiin siitä eroon :)

  VastaaPoista
 2. Jenna - Niinpä :) mulla vielä pari lautaa seinässä kun niissä on pistorasiat enkä uskalla mennä niihin koskemaan. Mutta kohta mekin on päästy paneelista eroon :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtavaa! Olet kyllä asenne nainen! Nauran vieläkin noille sun työkaluille :)

  VastaaPoista
 4. Meillä oli myös koko talossa puolipaneelit alhaalla ja sit viel ylhäällä semmone puolen metrin pätkä, - ja joka paikassa!:D Ne lähti samana iltana ko saatiin avaimet taloon. Onneksi olivat semmoset ohuet et lähti melkein koko seinästä kerralla ko yhen nykäsi.:)

  VastaaPoista
 5. Jossu - Hih, meillä ei ole itsellä paljon mitään työkaluja, porakone löytyy mutta esim vasaraa ei. :) Kyllä me naiset keinot keksitään :D

  Ippeike - Täällä ei onneksi ollut kun tuo parin metrin pätkä ja sekin kun oli valkolakattu niin ei ollut niin paha mitä ne jotkut. Tämä oli aluksi tosi tiukassa (johtui ehkä keposista työkaluista), mutta alun jälkeen lähti kyllä mukavasti.

  VastaaPoista
 6. Hahaaa! Mitkä työkalut! :D Mutta pääasia että paneeli lähtee ja hyvä että lähtee, näyttää heti paljon paremmalta. :)

  VastaaPoista
 7. A- totta, itsekin huomasi heti kun suurimman osan sai irti, että vaaleni koko ruokailutila kummasti, vaikka on luullut että ei se tummenna kun on isot ikkunat jne. :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.