12/14/2012

14/12 Se tunne

 
 
Tiedättekö sen tunteen, erityisesti te muut remontoijat,
 
kun istutte kotona ja katselette ympärille. Tuo, tuo ja tuo, tuolla voisi olla sellaista, entä jos tuo seinä olisi pois ja jos tehtäisiin keittiöremontti niin mitä jos olisikin näin. Omassa kodissa eläminen, varsinkin vanhemmassa talossa missä epäkohtia löytyy enemmän, päivät ovat yhtä suunnittelua, positiivisessa mielessä. Ei mene yhtäkään päivää ettenkö katselisi jotain seuraavaa projektia, pientä seinänpätkää, tai isompaa haavetta mitä voisi remontoida.
 
Aina on seuraava projekti tiedossa, ja luulenpa että koskaan tämä ei ole valmis. Aina tulee löytymään joku juttu tai sitte lähdetään toista kierrosta, uusimaan joku tapetti tai maali.
 
 
 
Yhtäkkiä tulee se olo, se olo, että nyt tuo tapetti lähtee.. päivän mittaan silmäilen tapettia, vilkuilen ja mietin olisiko jossain välissä aikaa. Onkohan pohjamaalia jäljellä maalaukseen, luulekohan kaikki minua hulluksi jos tuon tapetin revin irti. Nyt. Heti. Viikonloppuna juhlat tiedossa.
 
Yhtäkkiä huomaan testaavani tapettia jostain kulmasta, lähteekö hyvin irti. Lähtee, hups. Ihana iso suikale lähtee irti. Noniin, tämähän on nyt pakko repiä irti, kun se on noin revitty..'voi harmi'.
 
Kitattu ja pohjamaalattukin jo on. Ja luulen että saa olla pohjamaalilla joulun yli ja mietitään mitä siihen pistetään.
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Kyllä, kuullostaa niin tutulle :)

  VastaaPoista
 2. Tiedän tunteen... Mulla vaan on enemmän vihasuhde sitä tunnetta kohtaan, sillä olen perfektionisti enkä malta odottaa. Olisin halunnut saada meidän remontin valmiiksi kokonaan ennen joulua. Kuukausi sitten tajusin, että se ei ole mahdollista. Nyt olen onnellinen, jos suunnittelemani remontit valmistuu ennen kesää. Mutta itselleni on ihan tuskaa elää keskeneräisyyden keskellä. Kaikki pitäisi olla valmiina heti, tässä ja nyt.

  VastaaPoista
 3. Tuttu tunne on. Viimeaikoina olen silmäillyt meidän väliovia entistä tiheämpään mutta ne joutuu vähän odottamaan. Ja jos keksin jonku "hyvän" idean nii se pitäis saada toteutettua heti eikä kohta!

  VastaaPoista
 4. Meiju - :)

  Jossu - Muakin ärsyttää välillä katella tiettyjä juttuja mitkä haluisin jo valmiiksi, mutta kun mehän ei "virallisesti" tehdä remonttia, eikä aiottu silloin kun muutettiin niin tehdä heti mitään järjestelmällistä remonttia, niin mä olen ehkä tähän sopeutunut ja kaikki on plussaa mitä saadaa ntehtyä :)

  Ippeike - Meidänkin väliovet saa aika usein silmäyksiä, se vaan että niitä ei nähtävästi saa vaihdettua kovin helpolla, joten saan luultavasti silmäill niitä vielä harmittavan pitkään!

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.