12/10/2012

10/12 Joulun lempikukka

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Minun joululempikukkani on hyasintti kaikissa väreissä. Amaryllis tulee hyvänä kakkosena, mutta hyasintti vie voiton tuoksullaan. Joulutähteä ei tule ostettua myrkyllisyyden takia, mutta kaunis se sekin on. Meillä mummu tuo usein joulukukka-asetelman meille ja ne vasta kauniita ovatkin.
 
Mikä on sinun lempikukkasi?
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Hyasintit on kyllä kauniita, mutta itse olen niille todella allerginen (kuten lähes kaikille kukille)... Jouluisin on aina ihan tuskaa vierailla ihmisten luona, kun joka kodissa on hyasintti ansoja :D Meilläpä ei joulukukkia erityisemmin ole, vaan aito kuusi korvaa kukat.

  VastaaPoista
 2. Jossu - Hyasintissä tuoksu onkin aika voimakas ja sekin voi allergian lisäksi olla joillekin se juttu että ei voi pitää niitä. Meillekin taitaa tulla aito kuusi, mies haluaa ja onhan se kiva kun meillä on ollut pienenä aina tekokuusi ni nyt sitten pitää aina saada se aito ja oikea :)

  VastaaPoista
 3. Hyasintin haluan ehdottomasti tuoksun vuoksi, yleensä myös haluan joulutähdenkin. Sillä on minulle ollut aina erityinen merkitys joulutunnelman osalta.

  VastaaPoista
 4. Irina - Hyasinttejäkin näkyy olevan monenlaisia, minä haluaisin sellaisia ihan pikkuisia monta, tämä meidän tämänhetken yksilö oli tuollainen iso ja vähän harottava :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.