9/19/2012

Muovimattoko ruokailutilaan

 
Meillähän ei ole tällä hetkellä mattoa ruokapöydän alla. Se on ollut ihan tietoinen valinta, sillä mikä onkaan inhottavampaa kuin pyyhkiä matolta aamut illat puuroa lusikkakaupalla. Noh meidän vauveli alkaa syömään puuroa vasta vähän ajan päästä pöydän ääressä, ja pian nelivuotias on jo suht siisti syömäri, joten ehkä olisi hyvä aika hankkia matto. Ruokailutila nimittäin näyttää tosi karulta ja kolkolta ilman mattoa. Aika kultaa muistot, eihän sitä puuroa niin paljon lennellyt, eihän?
 
Ihan mitään pörrömattoa en kuitenkaan sinne viitsi laittaa, joten suuntasin katseeni Jotexin muovimattoihin. Mutta, isoin koko on vain 130*190cm, se luultavasti on liian pieni. Eikä pöydän alle voi tehdä mitään kahden maton virityksiä, vai voiko?
 
 Jotexin (ja elloksen) matoista nimittäin löytyisi kohtuuhyviä värejä.
 
 


 
Olisiko missään muualla samantyyppisia muovimattoja tai onko muita ehdotuksia matoiksi. Muovimatto ei ole kaikista nätein materiaali, eli ehkä joku sisalmatto olisi hyvä?!  (älä ehdota Pappelinan 500 euron mattoa, pliis :) )
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Voi, siis 2 mattoa laittaa vierekkäin :) Helepompi pestäkki itte konneessa ku pieniä :) Jotexin muovimaton pystyy pesseen nimittäin konneessa :) ja nuo matot on hyvännäkösiä ja miellyttävän tuntusiaki jalan alla, meillä etteisessä ja vessassa valkosena versiona nuo :)

    VastaaPoista
  2. No pitääpä kyllä mittailla että saisiko noista matoista jonkun järkevän kokoiseksi aikaiseksi. Meilläkin on vastaava matto ollut parvekkeella ja hyvin on kestänyt vaikka "pikkusen" on jäänyt kaatosateeseenkin terassille.

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.