9/11/2012

Ideoita lastenhuoneeseen

Niinkuin aiemmin kerroinkin eteisestä siirryn lastenhuoneeseen maalaamaan/tapetoimaan. Nyt on vähän aikaa katkolla maalaus, sillä en saa millään eteisen seinää tasaiseksi, joten en pääse sitä maalaamaan kokonaan. Pitää saada joltain kokeneemmalta vähän apuja.

Luulen että unohdan sen värikkään skandinaavisen lastenhuoneen, ja meille tulee ainakin vaaleanpunaista,valkoista. Harmaakin sopisi joukkoon. Näin vasta niin ihanan vaaleanpuna-tummanharmaan tytön huoneen että en ehkä saa sitä pois mielestäni.

Lastenhuoneeseen olisi kuitenkin suunnitteilla jotakin tällaista. (paitsi nukkumatti-valaisinta en vielä piitkään aikaan raski toteuttaa prioriteetti listalta)

lastenhuoneeseen

pocket
 
 
tapetti
 
 

IMG_0442


 
kollaasi
 
 Kuvat: Room21.fi, ikea.com, cocoette.fi, designeeroaarnio.com
 
 

2 kommenttia:

  1. Noilla jutuilla saisi kyllä aivan ihanan tytön huoneen!

    VastaaPoista
  2. Niin saisi. Eiköhän meille ekana ainakin tuo tapetti tule, ellei jotain parempaa kerkeä kävellä vastaan, mutta en usko:)

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.