9/08/2012

lastenhuoneen tapettia

Vierashuoneen seinät ovat saaneet maalin ja uudet ylälistat kiinnitetään huomenna. Eteisestä revin yksi päivä tapetit pois ja sen maalaus olisi tämän viikonlopun tehtäviä.
 
Seuraava kohde olisi lastenhuoneen seinät.
 
Tapettia vai maalia, kas siinä pulma.
 
Lastenhuoneiden tapetteja on niin paljon, miten niistä pystyy päättämään. Romanttista, söpöä kukkaa, skandinaavisia reippaita värejä, hillittyä harmaata. Ylipäätään huoneen teemaa pitäisi päättää enne tapetin valintaa.
 

Aiemmin meillä on ollut lastenhuone harmailla seinillä ja vaaleanpunaisilla koristeilla&laatikoilla. Ostin jo ikeasta värikkään maton, että tehtäisiin nyt kiva reipas huone 4- vuotiaalle pinnatuoleineen ja tauluhyllyineen. Mutta en oikein tiedä, onko se meidän/mun juttu kuitenkaan. Toisaalta haluaisin söpön huoneen pastelliväreineen, toisaalta taas valkoiset seinät ja väriä leluista, kirjoista ja tauluista.   Hankalaa! :) Tekisi mieli tehdä kaksi huonetta lastenhuoneiksi, mutta vielä ei ainakaan tehdä vauvalle huonetta!
 


 
Vaakana raidat miellyttäisi erityisesti. 

 
 
 
 
 
 
 
 Seuraavaksi tämänhetken top 3 lempparit:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eli yksi värikäs seinä ja loput valkoisia? Vai sittenkin maalia ;)
 
 

Kuvat : kullanmurut.fi seinaruusu.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.