9/18/2012

HyllynsiirtoSiirsin eteisestä maalaamisen tieltä String-hyllyn olkkariin. Nyt se pääsee paremmin oikeuksiinsa, eteisessä siihen tuli laitettua ties mitä avaimista, kuitteihin ja pompuloihin. Vielä en ole tyytyväinen siihen, mitä hyllyillä on, kun piti vähän vängällä keksiä hyllyihin täytettä. Eli koristeet aika varmasti tulevat vaihtumaan mieleisimmiksi vähitellen.


Mikäs väripilkku se siellä makoilee

IMG_0560kk
IMG_0547aa

 
 
 Hylly laitettiin tarkoituksella reunaan, että se ei ole aivan tv:n yläpuolella ja viereen jäi siten taulun kokoinen paikka. Taulu vaan pitäisi aika tarkkaan harkita, koska Tuuli-taulu on sen verran hallitseva, ettei tulisi sotkuisen näköinen. Voi olla että vien joskus Tuulin makuuhuoneeseen hallitsemaan.
 
 
 
 
IMG_0552kk
Mitäs pidätte?

Minä tykkään. Nyt on sellainen sisustusvaihe meneillään, että pitäisi olla pelkistettyä, mutta silti jotain katseltavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.