9/20/2012

Kaiku-tyyny 
Sain valmiiksi neuletyynynpäällisen. Eihän siinä kauan mene kun ainaoikein-neuletta neuloo, kunhan vaan on sitä aikaa. Ei ole helppoo olla äitiyslomalla ja käydä koulua ja sitten vielä neuloa ja maalatakin ;) Lanka on Novitan Kaiku lanka, väri on syksyisen harmaa-ruskea-lila (greige-lilac) Taitaa olla värinä uusi suosikkini.


IMG_0614x
Viltti kaapista kaivettu kaupan tuotos
 
 
 
 
IMG_0611x
 
 
 
 
IMG_0612vv
 
 
 
Hauska sattuma, että H&M:llä on tosi samanlaisia neulostyynyjä, meille tuli kotiin vasta eilen kuvasto. Monessa muussakin kaupassa olen nähnyt vastaavia, mutta kaikissa omanlaisensa.
 
 
 
Viimeinen kuva:hm.com
 
 
 
Onko teillä jo kotona vastaavanlaisia tyynyjä?

4 kommenttia:

  1. Oikein-neulominen sujuu multakin vaikka käsiala varmasti olisikin hieman epätasaista, mutta jos vaan tarpeeksi leveän ja pitkän jaksaa neuloa, niin saisi ainakin "kankaan" tyynyliinaa varten. Joku fiksumpi voisi sitten työstää sen tyynyliinan muotoon. :D

    VastaaPoista
  2. No sittenhän kannattaa kokeilla:) sitten vaan neulalla kursit tyynyksi kun oot saanut sopivan ison "levyn" kudottua.

    VastaaPoista
  3. Moikka! Mä oon täällä blogissa ennenkin vieraillut, muun muassa katselemassa noita ihania neuletyynynpäällisiä. :) Jään seurailemaan kyllä!

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.