9/17/2012

Vierashuoneen maalaus

 
 
Hitaasti edistyy tämä minun maalausurakkani, mutta edistyy kuitenkin. Vierashuoneen värillinen seinä on ollut valmis jo jonkin aikaa, mutta muut seinät pitäisi vielä maalata valkoiseksi. Ylälistat vaihdettiin myös ja tuli kyllä tosi erinäköinen. Pitää ottaa myöhemmin niistä kuvia.


Lisäksi kattolampun rasian johdot vietiin seinän sisään osittain. Katon valorasiasta johto lähti seinässä ylhäällä olevaan pistorasiaan, ja oli tosi omituisen ja vanhanaikaisen näköinen viritys. 
 
 
 
IMG_0534ll
Seinälle olisi tarkoitus laittaa lisää kehyksiä ja niihin ehkäpäs omia musta-valkoisia valokuvia
 
 
IMG_0542ll
Seinä on tässä ihan erivärinen eli on erivaloissa paljon harmahtavampi.
 
 
IMG_0543ll
 
 
 
IMG_0540ll
 
 
 
IMG_0539llMielestäni seinän väri oli tosi onnistunut, erityisesti makuuhuoneeseen sopiva väri, sillä väri taittaa tässä huoneessa pikkuiseen lilahtavaan. Väri on siis jotain harmahtavn, beigehtävän ja lilan välimaastoa. Voisiko tätä sanoaa sitten greigeksi pienellä vivahteella punaista. Montaa maalisävyä kokeiltiinkin ja suurinosa oli liian tummia tai liian sinertäviä, vaikka aivan puhtaan harmaita pitikin olla. Eli tosissaan kannattaa kokeilla värisävyä sinne, mihin sitä aikoo laittaa.
 
 
 ps. Tämä on siis se seinä, joss oli ennen vihreä neliö.

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihanaan blogiin ja kottiin löysin! Tuolta Johannan SisustusUnelmia-blogista tänne tulin :) ja jään kyllä lukijaksikki! Ihana blogi ja koti <3

  VastaaPoista
 2. Hei, ihana kun löysit tänne :) Ja kiitos, paljon meillä on vielä tekemistä sisustuksen suhteen, mutta hiljaa hyvä tulee.

  VastaaPoista
 3. Siksi onki ihana seurata ku sisustus vielä muuttuu ja hakkee paikkaa :) Ihana koti teillä jo nyt :) Mattoki on niinku just eikä melekein tehty teille tuossa olohuoneessa, ja se string-hyllyki uusimmasaa postauksessa, ai että :)

  VastaaPoista
 4. Totta, ja on mukava aloittaa ns. Puhtaalta pöydältä niin ei ole sotkemassa kaikki vanhat tavarat uusia tuulia. Ja eihän se sisustus ole koskaan valmis, jos ei muuten niin ainakin mieli vaihtuu ja ei muutakuin uusiksi. :)

  VastaaPoista
 5. Heips! Kiva blogi sulla :) jossain tekstissä olikin että paljon on löydetty tänne dc fixiä hakemalla ja niin minäkin :D

  Mutta jäi mietityttämään tuo teidän seinän väri, mihin lopulta päädyit? Samoja värejä olen tässä pyöritellyt ja miettiny et mikä ois hyvä ja nyt toi ajopuu vaikuttais sopivammalta..

  VastaaPoista
 6. Heippa Petra! Me päädyttiin Teknosin maaliin S2005R, oli noiden kuvien pitkänmallisessa liuskassa. Se on tosiaan pikkasen lilahtavaa, joten en laittaisi tätä väriä koko kämppään (tuossa maalisävyssähän onkin tuo R (red) eli punaista/lilaa on odotettavissakin). Nyt mietin tuota laastisävyä muualle kämppään :) tai yleensäkin S2002Y väriä, kun kysyin maalikaupassa täteiltä niin suosittelivat sitä, jos haluaa beigehtävän harmaata. Toivottavasti löydät teille sopivan maalisävyn. :)

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.