9/28/2012

Vihreyttä olkkariin

 
 
 
Löysin kauniin viherkasvin kodin1:stä ja vielä kivemman ruukun, joka vielä oli sopivan kokoinen kukkaan. Minulla on nimittäin paha tapa ostaa kukka, joka on ilman koristeruukkua vaikka kuinka kauan.
 
 
Vihreä kasvi on tosi raikkaan näköinen valkoisen kanssa, en oikein saanut sitä välittymään kuviin niin hyvin kuin olisin halunnut.  
 
Kokonaisuudessaan en saa kuvattua bestå-hyllyä ollenkaan, sillä se on ikkunan edessä ja vastavaloon kuvista tulee aivan tummia.
 
 
IMG_0679
 
 
IMG_0676
 
 
Ps. Minäkin haluan NE sisustuspallovalosysteemit. Pääsin jo Stockmannille asti kerran, en ole käynyt kaupungilla varmaan puoleen vuoteen, kun meillä on lähempänäkin hyvät vaate ym. kaupat. Mutta en kerennyt löytää niitä, kun meni hermot vaunujen ja melkein-4-vee-"En jaksa kävellä"-kanssa. Koko parkkiaika meni oikeastaan vessassa tämän melkein 4-veen kanssa, kun kuulemma ei voinut mennä pöntölle kun se oli seinässä kiinni eikä lattiassa (!?). Huoh. Taas tuli todistettua, että kaupungille pitää mennä yksin.


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.