9/04/2012

Kylppäreitä

 
 
Tulevaa kylpyhuoneremonttia ajatellen kiinnitimme huomion asuntomessuilla erityisesti kylpyhuoneisiin ja saunoihin.
 
Villa Ilon kylppäri/wc oli ihana vaalea ja aivan lemppari.
 

Eihän me päästy käymään hyvä että puolissa taloista, kun on 3 -vuotias ja vauva eli vaunut mukana niin you know. Vuoronperään aina käytiin siellä, missä jompi kumpi halusi käydä.
 
Minä halusin käydä moderneissa taloissa vaan ihailemassa ja kurkkimassa kylppäreitä, keittiöitä ja lastenhuoneita. Ja mies taas halusi käydä omaan työhönsä liittyen katselemassa tiettyjä talonrakentajia ja valaistuksia.

 


99 % varmasti meille tulee kokonaan valkoiset seinät. Eli ihan perus. Vähän pelkään, että jos väliin laitetaan jotain tummia laattoja esimerkiksi suihkun kohdalle niin myöhemmin harmittaa ja niitä onkin vähän hankala lähteä pois ottamaan.
 
Onko kellään kokemusta isojen laattojen laittamisesta vanhaan taloon? Voiko seinät olla sen verran eläneet eli kierot että isoja laattoja ei saa pysymään seinissä? Joku vanhajäärä kerran epäili niin.
 
Hanan olen myös valinnut jo. Kuulemma on älyttömän kallis hanaksi, mutta eipä voi mittään :) Säästetään sitten jossain muussa. Itse asiassa kylppärissä on ihan ok valkoinen korkeakiiltoinen allaskaappi ja pieni neliön mallinen allas tällä hetkellä että ne voidaankin jättää ja hana vain vaihtaa. Tärkein onkin saada uusi vesieristys ja kaakelit seiniin ja lattiaan ja samalla lattialämmitys. 
Minä tietysti haaveilen lasiseinästä saunaan ja se olisi ehkä jopa toteutettavissa. Rautian mainoksessa oli 500 € lasiseinä. Meillä onneksi on muutamia remonttireiskoja ja sähkömiehiä lähisuvussa, niin ei tarvitse kaikkeen ajatella töiden hintaa lisäksi. Luultavasti vesieristeen tekoon pitää tulla joku muu töihin. Putkityöt tulee siinä samalla kun talonyhtiö vaihtaa patterit ja samalla voi vaihtaa suihkut ja hanat.  


 
 
Ja koko remonttihan on tulossa vasta aikaisintaan ensi kesänä, joten vielä on aikaa haaveilla. (ja tuhlata remonttirahat)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.