9/09/2012

Kaj Stenvallin taulut

 
Muistatko Kaj Stenvallin maalaukset? Ainakin meilläpäin oli 10(!?) vuotta sitten villitys niin sanotuista ankkamaalauksista, julisteista, postikorteista ja kalentereista. Minulla oli monena vuonna "ankka"kalenteri ja julisteita myös huoneeni seinillä. Postikorttejakin taisi olla kasa. 
 
Minusta kuvat ovat veikeitä ja parasta tauluissa ovat nimet. Maalaukset ovat puhuttelevia, niistä voi löytyä useita kiinostavia yksityiskohtia ja tulkintoja. Kuvia on eri aihepiireistä, jokainen varmasti löytää mieleisensä.
 
Voisinkin kuvitella meille Kaj Stenvallin julisteen johonkin, tai pari vierekkäin! Pitääkin käydä mummulassa kaivamassa vanhoja kätköjä, jos sieltä löytyisi mieluinen.
 
 
Sosiaaliset suhteet rakkauden satamassa.


Helvetin hyvää huomenta.
 
Tavoite ja päämäärä.

 
Ilman kannatus.
 
 
 
Kuvat: artshop.fi

2 kommenttia:

  1. Ankkataulut on ihania! :)

    VastaaPoista
  2. Niin on. Kävin varastoa penkomassa niin en löytänyt omiani, vaikka muistan sen laatikonkin missä ne pitäis olla. Hö. :)

    VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.