9/07/2012

Black & white

 
 
Meidän makkari, master bedroom ;) , on ajautunut musta-valkoiseksi. Lähinnä valkoisen kiiltävän ja muhkean päiväpeiton puute (olisiko vinkkiä mistä sellainen löytyisi?) oli suurin vaikutus siihen, että ostin mustan päiväpeiton ja sen seurauksena musta-valkoisuus tuntui helpolta vaihtoehdolta. Tarkoitus olisi saada huoneesta hieman vaaleampi, mutta nyt pidän tästäkin, vaikka en niin musta-valkoisuuden ystävä olekaan.
 
Pari taulua on näiden jälkeen päässyt ikkunaseinälle, mutta meidän pitäisi päästä pian Ikeaan kehysostoksille. Meillä vaan on parisataa kilometriä sinne, niin ei vain kehyksien takia viitsi lähteä. Pinnasänky on myös nyt sänkyn vieressä, ihan käytännön syistä.
 
 
 

 
Meidän makkari on hulppeat 20 m2, lisäksi kuusi kaappia. Huoneessa on myös erikseen ovi "oleiluhuoneeseen" ja avoin kulku käytävään. Huoneen toinen pääty on siis aika lailla käyttämätöntä tällähetkellä. Työpöytä on seilannut meidän makkarin ja vierashuoneen välillä. Mutta parempihan se on vierashuoneessa kun vauva nukkuu makkarissa.
 
 Ellokselta tilaamani tyynynpäälliset on myös päässyt sängyn päälle toisin kuin näissä kuvissa. Nyt meillä onkin ihana muhkea sänky kun tyynyjä on paljon sängyn päällä.
 
 

 
 
Pitääkin ottaa uusia kuvia tyynyistä ja pinnasängystä kun saan paremman kameran käyttööni.
 
 

7 kommenttia:

 1. Oi että tykkään tuosta teidän tiili(?)seinästi! Ja olen hingunnut myös tuota Ikean Brimnes-sängynpäätyä. Taitaisi vaan viedä liian ison siivun mun asuinhuoneesta vaikka leveys olisikin sen 140 cm.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun käyt kommentoimassa :) juu on tuo tosiaan ihan oikea tiiliseinä. :) Vielä kun saadaan laitettua makkariin taulua, mattoa ja paksumpaa verhoa, niin eiköhän makkarista kiva tule :)

  VastaaPoista
 3. Onko sängynpääty muka ikean Brimnes? Kovin on erinäköinen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan toi nyt ihan selkee Brimnes :)

   Poista
  2. Ei ole Brimnes, lukiko jossain niin? Pääty on itsetehty ja täällä lukee lisää siitä http://valoisaavaaleaa.blogspot.fi/2012/07/diy-sangynpaaty.html :)

   Poista
 4. No hyvä tuunaus on, sillä mun silmään näytti Brimnesiltä :D

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.