2/05/2013

Väliaikaista valkoistaMeillä on olohuoneessa uudet seinät! Toisin sanoen tapetit on irroitettu ja (nämäkin) seinät vaativat pohjatöitä ennen oikeaa maalia. Tasoitettavaa löytyy ja saas nähdä saako niitä edes sileiksi. Vinkkejä? Nyt jo kuitenkin on havaittavissa, kuinka paljon paremmat seinistä tulee, seinät näyttävät korkeammilta ja suoremmilta?!! Entinen röpelötapetti on historiaa. Seinät maalataan hiukan harmahtavaksi, mutta vaaleana säilyvät kuitenkin.Ps- Vaatisi yhtä lukijaa, että saadaan pyöreä luku täyteen ;)


2 kommenttia:

  1. Itse kun just tapetti laitettiin seinään että se olisi täytynyt hioa Todella hyvin, mikä oli käsin aika mahdotonta. Jälkikäteen viisaampana mietittiin että paljon helpompaa olisi ollut laittaa tasoitetapetti :) Tietty jos maalaa niin eihän se epätasaisuus niin selvästi näy kuin tapetin alta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä minäkin olen miettinyt että olisiko jo alun alkaen pitänyt ostaa sitä maalattavaa tapettia. Se mitä olen nähnyt niin oli vähän "röpelöistä", että liekö sitä olemassa aivan sileää, millä saisi maalatun näköiset seinät.. vaikka ei se paljon enää auta kun maalia ym .on jo kulutettu sen verran

      Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.