2/17/2013

LohenpunainenYhtenä päivänä isompi tyttö ja isi toi jumpasta tullessaan yllätyksen; Lohenpunaisen kastehelmi-kipon, josta olin aiemmin päivällä puhunut ja ruokakaupassa useaan otteeseen käynyt kurkkaamassa. Mutta enhän arvannut että ne puheet oli niin tarkkaan kuunneltu, että sellainen kaupasta tulisi yllätyksenä, saatikka oikeassa värissä.

Mutta niin kävi. :) Lohenpunainen varmasti jakaa mielipiteitä, onko kaunis väri vai ei, toisin kuin esimerkiksi vaaleanpunainen. Minusta väri oli kauniimpi kastehelmenä, mitä kivi-tuikkuna. 

Ihastuttaako lohenpunainen ketään muuta?


Mukavaa sunnuntaita!

8 kommenttia:

 1. Kaunis väri! Tuollaisen voisin meillekin kuvitella :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis väri!! Yllärit on IHANIA :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, yllärit on ihania varsinkin kun on todellinen ylläri :)

   Poista
 3. Katselin Iittalan Myymälässä jokin aika sitten noita samoja lohenpunaisia Kastehelmiä ja ihastuin! Väriä fanitetaan siis myös täällä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyi siis joku muukin fani;) vaaleanpunainen pitää ostaa joskus koska sitä olen niin pitkään halunnut ja nyt se taisi olla poistuva väri!

   Poista
 4. Kyllä on lohenpunainen kaunis, vaikka ei lemppareihin lukeudukaan. Kastehelmi on muutenkin aivan ihana sarja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tosi monesta noista haulakoista väreistä, ne on ihania kun olisi vaikka kaikkia värejä vierekkäin, vaalean punainen-sininen-lila jne.

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.