2/18/2013

Yhden kuvan verran kevätolkkaria


Ferm living- tyyny on aivan ihanan keväinen, eli minttuminttua. Tyyny on pieni 30*30, sillä mistään en löytänyt isompaa. Mutta kyllähän tälläkin keväistä tunnelmaa saadaan aikaan!

Tänään on aivan mahtavan aurinkoinen päivä. Otinkin kuvia jo aamupäivästä, mutta vielä ajattelin vähän siivoilla ja ottaa muutaman kuvan. Aurinko nimittäin toi ilmoille valtavan määrän pölyä, ja joku on käynyt kuolaamassa ikkunoitakin! Facebookin puolella olevat tietävätkin että meillä kävi viikoloppuna pyörremyrsky joka vaihteli huonekalujen paikkoja, vähän joka huoneessa. Myös olohuoneesta löytyy uusi juttu, josta itse pidän tosi paljon. Se oli ehkä SE JOKU, joka on puuttuunut olohuoneesta. Ja se ei ole sohvapöytä :)

Illalla siis luvassa postausta ainakin raikkaasta olohuoneesta ja vähän tarkempi selostus siitä, miksi täällä on huonekalut vaihdelleen paikkojaan.4 kommenttia:

 1. Voi että! Ai siellä on paistanut aurinko.. voi kun täälläkin. Ja ihana tyyny <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli aivan mahtava auringonpaiste, olisi melkein pitänyt mennä hiihtämään :) Tyyny on ihana kuten myös teidän roosa. Roosa sopisi nyt meillä niin hyvin lastenhuoneeseen ... :)

   Poista
 2. Kaunis keväinen tyynyt! =) Odottelen jo lisää olkkarikuvia!

  VastaaPoista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.