2/27/2013

diy - Omat kolmiotTänään on ollut tosi kiva päivä, siihen sisältyi hyvää ruokaa ja mukavia (ale)ostoksia. Lähdin heti aamusta käymään täsmäostoksilla, Kärkkäisellä, Citymarketissa ja Tiimarissa. Kärkkäiseltä löysin mitä halusinkin, Citymarketista en löytänyt yhtään Anno koristetyynynpäällistä mitä lähdin hakemaan. Ja tiimarista hain kehyksiä. Tiimarin kehysalennus on kyllä ihan mieletön. (3 kpl/5e jos joku ei vielä tiedä). Hain useamman kokoisia isoja kehyksiä kuusi yhteensä. Citymarketista löysin kaikkea ihmeellistä alennuksesta, mitä ei ollut edes tarkoitus ostaa, -kun halvalla sai-, mutta hyödyllisiä kuitenkin, kuten itselle kevätnilkkurit ja lapselle toppahousut.Päiväuniaika meni seuraavissa merkeissä:

Vähän alkoi ote lipsumaan loppupäässä ja ei tullut niin siistiä jälkeä kuin aluksi. Nyt pitää malttaa antaa kuivua ja silittää ja pestä ja ommella ja visioissa on pari kolme muutakin juttua. Kaupat on pullollaan kolmioita eri väreissä, mutta minä sitten tein omat kolmiot, omissa väreissä. Tähän siis tosissaan tarvitsi sitä mielikuvitusta ;)10 kommenttia:

 1. Hitsit kun oot kekseliäs! Tuollaisella saa niin persoonallisia juttuja aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kyllä, kaikine virheineen ihan uniikkia :D

   Poista
 2. Vau :) Tulee varmasti nätti.

  VastaaPoista
 3. Vähänkös kiva! Ja ei oo joka jätkällä samanlaista! :)

  VastaaPoista
 4. Kankaan painaminen on kyllä kivaa. :) Varmasti tulee hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kivaa, siinä on vaan se aloittamisen vaikeus :D

   Poista

Mukavaa että vierailit blogissani. Toivottavasti jätät pienen merkin käynnistäsi. Huomaathan että yli kolme päivää vanhoihin teksteihin minulla on päällä kommenttien valvonta, että huomaan vanhoihin teksteihin mahdollisesti tulleet kommentit.